logo-white

Feiring av matproduktet i Latvia

Riga-Gauja regionen i Latvia blir European Region of Gastronomy 2017. Dette takket være sitt gode og spennende mattilbud.

2017 blir året for feiring av lokale, ferske og sesongbaserte matprodukter i Riga-Gauja regionen. Her fristes det med rabarbra og bjørkesaft om våren, malle (catfish) om sommeren, den spesielle quince-frukten på høsten, samt myke turnips om vinteren.

Som en forberedelse til den helårlige begivenheten, er nå «Food lover’s guide» til Riga-Gauja regionen tilgjengelig, med oversikt over områdets beste restauranter og andre attraksjoner for matelskere.

Her finner du også en hampgård, bryggerier og familiedrevne vingårder, mange av dem beliggende mindre enn to timers kjøring fra Riga!

Les mer HER (ekstern lenke)

Les mer om Latvia HER 

Les mer om European Region of Gastronomy 2017 HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Øyas minste bodega: Agustín Cabrera León lager prisvinnende røde- og hvite viner. Det er hardt arbeid, men veldig gøy! sier han (Foto: Canary Islands Tourism)

Vinruter skal bli Kanariøyenes nye turistattraksjon

(Bildkälla: FREEDOMtravel)

Stort intresse för cityguider – dessa läses mest på FREEDOMtravel

(Foto: Qatar Airways Cargo)

Qatar Airways Cargo hever standarden for dyretransporter

Plakat fra 1970-tallet (foto: hennig-olsen.no)

Hennig-Olsen Is feirer 100 år med kremen av iskrem

(Fotokilde: AVIAREPS)

AVIAREPS feirer 30-årsjubileum