logo-white

Europas beste loppis-byer

Med både prisvekst og julen rett rundt hjørnet bli loppemarkeder stadig mer populære for nordmenn på jakt etter kostnadseffektive og bærekraftige måter å handle på. Det er spesielt millenniumsgenerasjonen og generasjon Z som leder trenden, og Hotels.com ser at reisende nå planlegger helgeturer til forskjellige europeiske byer med de beste loppemarkedene.

Bildestrøm - Loppemarkedshoteller - Hotels.com
Bildestrøm: Europas beste loppis-hoteller (bildekilde: Hotels.com)

Faktisk har Hotels.com™ sett en økning i etterspørselen for populære destinasjoner som har kjente loppemarkeder fulle av skjulte skatter. Søk etter Paris, Amsterdam og Milano har øktmed henholdsvis 90 %, 85 % og 75 %*. Wien og Berlin hadde en økning på 55 % og 45 %.

Hotels.com har satt sammen en guide til de beste loppemarkedene i Europa og de mest miljøvennlige stedene å bo mens du er der. Her er listen over oppholdsstedene og byene som byr på Europas største loppemarkeder med stilige funn og skatter med en historie å fortelle.

For den miljøvennlige

Conscious Hotel Westerpark, Amsterdam, Nederland

Amsterdam er hjemsted for det største loppemarkedet i Europa. Og hvis du ønsker å kombinere vintageferien med et miljøvennlig opphold, er Conscious Hotel Westerpark stedet.

Hotellets mat og drikke er 100 % økologisk, og oppvarmingen kommer fra strøm produsert fra deres egen vindmølle i Amsterdams havn. Nyt en deilig vegetarisk frokost og gå på loppis!

Conscious Hotel Westerpark er tilgjengelig for bestilling fra 882 NOK per rom og natt¥. For mer informasjon eller for å bestille Hotels.com.

Conscious Hotel Westerpark - Amsterdam - Nederland - Hotels.com
Conscious Hotel Westerpark i Amsterdam (bildekilde: Hotels.com)

For bærekraft-fashionistaen

Hotel Milano Scala, Milano, Italia

Den siste søndagen i hver måned blir bredden av Naviglio Grande, den eldste kanalen i Milano, forvandlet til et stort utendørs loppemarked.

Milano er perfekt for å utforske vintage mote og loppemarkeder. Mens du utforsker byens skjulte perler, kan du bo på Hotel Milano Scala. Hotellet blander en unik stil med bærekraft og har en grønnsakshage på panoramaterrassen. Fra loungebaren til panoramaterrassen er dette stedet for å beundre Milanos skjønnhet.

Hotel Milano Scala er tilgjengelig for bestilling fra 2,831 NOK per rom og natt¥. For mer informasjon eller for å bestille Hotels.com.

Hotel Milano Scala - Milano - Italia - Hotels.com
Hotel Milano Scala (bildekilde: Hotels.com)

Perfekt for antikvitetsentusiastene

Eden Lodge Paris, Paris, Frankrike

En kort spasertur fra Montmartre fins et av verdens største antikvitetsmarkeder og en ny verden av bruktkupp. Hvis du vil unnslippe for å slappe litt av mellom kuppene kan du ta turen til Eden Lodge Paris, en rolig miljøvennlig oase i hjertet av Paris.

Nullkarbonbygningen tilbyr en kombinasjon av øko-luksus, velvære og avslapning. Og i de luksuriøse og romslige rommene finner du vintagemøbler med en lang historie.

Eden Lodge Paris er tilgjengelig for bestilling fra 2,134 NOK per rom og natt¥. For mer informasjon eller for å bestille Hotels.com.

Eden Lodge Paris - Paris - Frankrike - Hotels.com
Eden Lodge Paris (bildekilde: Hotels.com)

For kupperen

The Circus Hotel, Berlin, Tyskland

Med sin enorme loppemarkedskultur er Berlin en av de beste byene i verden for å spare på utgiftene.
Når du først er på bruktmarkeder, kan du fortsette i bærekraftsporet ved å bo på The Circus Hotel. I tillegg til å støtte veldedige organisasjoner, bruker hotellet grønn strøm og har solcellepaneler på taket. La deg inspirere av det lekne interiøret, slapp av i hagen på gårdsplassen, eller nyt den spektakulære utsikten fra takterrassen.

The Circus Hotel er tilgjengelig for bestilling fra 1,269 NOK per rom og natt¥. For mer informasjon eller for å bestille Hotels.com.

The Circus Hotel - Berlin - Tyskland - Hotels.com
The Circus Hotel (bildekilde: Hotels.com)

For skattejegeren

Hotel Gilbert, Wien, Østerrike

I århundrer har Wien vært et samlingspunkt for kunst, musikk og historie, men det er også en skattekiste for den som vil gjøre noen billige kupp. Spaser på populære Naschmarkt og besøk bruktbutikkene i nærheten.

Avslutt dagen med et deilig måltid på Hotel Gilbert, med sin grønne fasade og blomstereng er det en oase i byen. Den grønne fasaden tjener flere formål fra å redusere støy, rense luften og naturlig avkjøle bygningen. Etter en lang dag med turgåing vil du kunne få en god natts søvn i komfortable og moderne rom.

Hotel Gilbert er tilgjengelig for bestilling fra 1,807 NOK per rom og natt¥. For mer informasjon eller for å bestille Hotels.com.

Hotel Gilbert - Wien - Østerrike - Hotels.com
Hotel Gilbert i Wien (bildekilde: Hotels.com)

Flere relaterte hotelltips og artikler finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Qatar Airways)

Hamad International Airport kåret til “Verdens Beste Flyplass” under Skytrax World Airport Awards 2024

(Bilde/illustrasjon: apollo reiser)

Apollo lanserer nye reiser til «Destinasjon Ukjent»

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport har 52 moderne og fleksible møterom (Foto: Radisson Hotel Group)

Erfaren hotelldirektør vender tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen

Røst lufthavn (Foto: Øystein Løwer/Avinor)

Daniel Østensen ny lufthavnsjef for Røst og Værøy