logo-white

Emirates søker piloter

Emirates søker First Officer-piloter til sin flåte med Airbus A380- og Boeing 777-fly. Pilotene må kunne møte flyselskapets eksepsjonelle standarder innen sikkerhet, teknisk dyktighet og kundeopplevelser. Kandidater som kommer gjennom nåløyet kan se frem til gode karrieremuligheter og ikke minst en komfortabel livsstil i den spennende og dynamiske byen Dubai.

Pilot - Cockpit - Emirates Airline
Emirates søker First Officer-piloter til sine Airbus A 380 og Boeing 777-fly (Foto: Emirates Airline)

Å være pilot i Emirates betyr at du kan fly til et stort utvalg av destinasjoner som er fordelt over seks kontinenter. Det betyr også at du flyr en av verdens yngste og mest moderne flyflåter som nå teller 265 Airbus og Boeing flymaskiner. Emirates investerer kontinuerlig i flåten sin, og pilotene kan de kommende årene fly både Boeing 787-9 Dreamliners, Boeing 777-X og Airbus A350-900.

– Dubai Airport er en av verdens travleste flyplasser, og det å ha sin base her gir deg garantert en spennende og utfordrende jobb i cockpit hos en av verdens mest anerkjente flyselskap. Flyr man for Emirates betyr det at du en dag flyr til Oslo, og noen dager senere til en destinasjon lengre borte som Sydney eller Johannesburg. Dette, kombinert med å leve og bo i Dubai betyr en helt annen livsstil enn det du får i Norge, i tillegg til gode karrieremuligheter internt. Det er også et trekkplaster for mange at en flyr topp moderne fly fra Airbus og Boeing. Jeg håper vi ser mange norske søkere denne runden, sier Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Emirates-piloter må gjennomføre et robust og bevisbasert internt opplæringsprogram med dyktige instruktører. Flyselskapets treningsfasiliteter har 10 full-flight simulatorer for både Boeing 777 og Airbus A380.

Pilot - Flyplass - Emirates Airline
First Officer på Airbus A 380 (Foto: Emirates Airline)

Emirates tilbyr en rekke fordeler utviklet for at pilotene og deres familier skal kunne leve komfortabelt. Skattefri lønn, generøs kompensasjon for boutgifter og utdanning, samt god dekning for medisinske behov og tannlege.

Kandidater som søker på stillingen som First Officer må ha erfaring med å fly multi-engine og multi-crew, ha et gyldig ICAO Airline Pilot Licence, og ha minimum 2000 flytimer på 20 tonn MTOW (maximum take-off weight) fly.

Interesserte kan se den fulle listen med krav og lese mer om søkeprosessen HER

Flere nyheter og artikler om Emirates finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

KLM-landing på Sola (foto: ©otoerres)

KLM will fly to adventurous Finnish Lapland

Avgangshall - Oslo lufthavn - Gardermoen - 2022

78 prosents økning på Avinors lufthavner

Solnedgang - Fuglereservat - Våtmark - Huntington Marsh - Huntington Beach State Park - Sør-Carolina - USA

Fuglekikking i Sør-Carolina

Elbilferie - Europa - 2022 - Elbilforeningen

Rekordmange elbilister på Europaferie

GTM - Germany Travel Mart - 2023 - Essen - Ruhr

GTM 2023 skal arrangeres i Essen