logo-white

Emirates øker på Australia og gjenåpner New Zeeland

Emirates øker kapasiteten til Australia og New Zeeland. Det blir ekstra flygninger til storbyene Sydney og Melbourne, samt gjenåpning av ruten til Christchurch i New Zealand via Sydney.

Emirates setter inn Boeing 777-300ER på den tredje daglige avgangen mellom Dubai og Melbourne i Australia. De to andre avgangene trafikkeres med Airbus A 380. Superjumboen brukes også på rutene til Sydney og Christchurch på New Zeeland (Foto: Emirates Airline)

Innen sommeren vil det være 63 ukentlige flygninger til Australia med en kapasitet på mer enn 55 000 passasjerer ukentlig til og fra de store byene.

– Vi er glade for å kunne øke kapasiteten til og fra Australia. Det er alltid stor etterspørsel mellom Norge og alle våre australske destinasjoner, både fra turister, forretningsreisende, norske studenter i Australia og australiere som vil utforske Norge. Faktisk er trafikken fra Australia en av de viktigste bidragsyterne til den totale årlige trafikken inn til Norge, sier Terje Grue, Norgessjef i Emirates.

Terje Grue - Emirates - Norge
Terje Grue er sjef for Emirates i Norge (Foto: Emirates Airline)

Australia har vært en del av Emirates´ rutenett siden 1996, og tjenestetilbudet til blant annet Sydney, Melbourne, Brisbane og Perth, via Dubai, har økt jevnt opp gjennom årene. Med de nye flyvningene til Sydney og Melbourne er flyselskapet tilbake på samme nivå som før pandemien.

– I over 25 år har vi fraktet over 40 millioner passasjer på disse flygningene, inkludert gjennom pandemien. Vi jobber alltid for å gi våre reisende nye og bedre flyopplevelser, og Australia er et av de første markedene der reisende kan velge vår Premium Economy-kabin, sier Adnan Kazim, Chief Commercial Officer i Emirates.

Emirates flyvninger til Sydney, Melbourne og Christchurch blir som følgende:

Sydney – Dubai: tredje daglige direkteflygning

Fra 1. mai 2023 setter Emirates inn en ekstra daglig flygning mellom Dubai og Sydney. I dag flyr Emirates to daglige flygninger til Sydney med sin A380 der passasjerene kan velge å reise i Premium Economy-klasse.

De nye avgangene: EK416 har avgang fra Dubai kl. 21:30, med ankomst Sydney kl 17:20 neste dag. EK417 tar av fra Sydney kl 20:10, og ankommer Dubai kl 4:30. Alle tider er lokale. 


Melbourne – Dubai: tredje daglige flygning via Singapore

Fra 26. mars 2023 setter Emirates inn en tredje daglig flygning til Melbourne via Singapore. EK404 flys med Boeing 777-300ER og tar av fra Dubai kl. 21:15, ankommer Singapore kl. 8:50 og tar igjen av derfra kl. 10:25. Ankomst Melbourne er kl. 20.35. Returen har avgang fra Melbourne kl. 3:25, ankommer Singapore kl. 8:15 og tar av igjen kl. 9:40 med ankomst i Dubai kl.13:00. Alle tider er lokale.

Gjenopptar ruten til Christchurch via Sydney

Fra 26. mars starter flygninger til Christchurch via Sydney opp igjen. Her kan reisende velge å fly i Premium Economy-kabinen på flaggskipet A380. EK412 har avgang fra Dubai kl. 10:15, ankommer Sydney kl. 7:00 og tar av igjen kl. 8:45. Flyvningen ankommer Christchurch kl. 13:50 lokal tid. EK413 flyr fra Christchurch kl. 18:20, ankommer Sydney kl. 19:40 og tar av igjen kl. 21:45 med ankomst Dubai kl. 5:15. Alle tider er lokale.

Les også: Emirates dobler kapasiteten til BrisbaneFlaggskipet A380 settes igjen inn på ruten til Perth

Flere nyheter og artikler om Emirates finner du HER 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Apollo Reiser)

Bli sertifisert yogalærer på Kanariøyene !

(bildekilde: miamiandthebeaches.com/related.dk)

Ny restaurant inspirert av Florida fra 1920-tallet i Miami Beach

(Fotokilder: Visit Orlando/AVIAREPS)

Visit Orlando velger AVIAREPS til å representere seg internasjonalt

Playa de las Higuericas, El Mojon, Costa Blanca (Foto: Dfly.no)

Så här mycket snus får du ta med dig på semestern

Terry McCartan bak bardisken hos Hinch Distillery, Ballynahinch (pressebilde: tourismireland.com/related.dk)

Ny rute tar deg innom 10 destillerier i Nord-Irland