logo-white

De beste hotellbrunsjene det er verdt å våkne til

Det sies at frokosten er dagens viktigste måltid, men det beste er nå nyte den sakte og så sent at den glir rett over i å bli en brunsj. Det viser seg også at hotellgjester er enige i dette. Ifølge Hotels.com har gjesteanmeldelser for hotellbrunsjer økt med 40 % siden begynnelsen av året1

Hotels.com tar for seg de beste hotellbrunsjene i Europa (Bildestrøm: Hotels.com)

Ettersom hoteller er synonymt med brunsj, lister Hotels.com de beste hotellbrunsjene i Europa. Enten du leter etter en klassisk bufféstil, noe med litt tilhørende alkohol eller en enkel avokadotoast, er disse brunsjene verdt å våkne til.

Le Royal Monceau, Paris, Frankrike

Le Royal Monceau i Paris (bildekilde: Hotels.com)

Søndagsbrunsjbuffeen på den vakre restauranten Le Royal Monceaus LaCuisine er et helt gourmeteventyr i seg selv. Den kjente brunsjopplevelsen inkluderer levende matlagingsdemonstrasjoner, økologiske egg og te, nybakte herligheter og kunstneriske desserter av hotellets baker og konditor.

Le Royal Manceau er tilgjengelig for bestilling fra 18,617 NOK per rom og natt¥

InterContinental Barcelona, Barcelona, Spania

InterContinental Barcelona (bildekilde: Hotels.com)

Den første og tredje søndagen i hver måned tilbyr eksklusive InterContinental Barcelona en imponerende stor og overdådig brunsjbuffé på deres gastronomiske Arrel Restaurant. Varme og kalde stasjoner, showcooking og massevis av desserter, akkompagnert av levende musikk – dette er noe en ivrig brunsjelsker bare ikke kan gå glipp av.

InterContinental Barcelona er tilgjengelig for bestilling fra 4,532 NOK per rom og natt¥

The Ned, London, England

The Ned i London (bildekilde: Hotels.com)

I London brunsjen blitt en institusjon, og Millie’s Lounge på The Ned, som ligger i en tidligere bankhall, byr på en av byens beste. Hver søndag kan du unne deg Ned’s Feast som tilbyr alt fra ubegrenset hummer, østers, salater og steker med alt tilbehøret ved siden av. Og akkurat når du trodde ting ikke kunne bli bedre, kan du også velge å nyte brunsjen med frittflytende champagne.

The Ned er tilgjengelig for bestilling fra 5,041 NOK per rom og natt¥

d’Angleterre, København, Danmark

d’Angleterre i København (bildekilde: Hotels.com)

Hvis du leter etter en ekstraordinær brunsjopplevelse, ta turen til d’Angleterre. Deres søndagsbuffetbrunsj er en av Københavns mest kjente og tilbyr alt et sultent hjerte begjærer i de frodige omgivelsene til Michelin-stjernerestauranten Marchal. Unn deg et overdådig utvalg av østers, håndverksost og charcuterie, nybakte kaker, arme riddere og amerikanske pannekaker – og selvfølgelig champagne. Den populære brunsjen er allerede fullbooket for hele 2023, så sørg for å bestille 2024 allerede nå – det er verdt ventetiden.

d’Angleterre er tilgjengelig for bestilling fra 11,448 NOK per rom og natt¥

Mama Shelter Lisboa, Lisboa, Portugal

Mama Shelter Lisboa i Portugal (bildekilde: Hotels.com)

Hver lørdag og søndag ønsker Mama Shelter deg velkommen til deres takrestaurant, som tilbyr ikke bare panoramautsikt over den portugisiske hovedstaden som strekker seg kilometervis, men også en deilig brunsj. Ta en mimosa eller to og nyt brunsjklassikere og nybakte varer fra den overdådige buffeen, i det som må kunne beskrives som en morsom, leken og eklektisk atmosfære.

Mama Shelter Lisboa er tilgjengelig for bestilling fra 1,920 NOK per rom og natt¥

Les også: Høsten er sesongen for DINK (Double Income No Kids)

Flere relaterte artikler finner du HER

Fotnoter:

1: Globale gjesteanmeldelser på Hotels.com som inneholder ordet «brunch» fra 1. januar 2023 – 31. mars 2023 sammenlignet med 1. april 2023 – 31. juni 2023.
¥: De oppgitte prisene for et dobbeltrom (2 personer) er inkludert skatter og avgifter. Prisene er riktige fra og med 5. september 2023 og er avhengig av tilgjengelighet.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Alabama Travel)

Vintog til Alabamas Toscana

(bildekilde: ticket)

En usikker verdenssituasjon styrer valg av reisemål

(Fotokilde: Amadeus)

Syv trender som vil løfte forretningsreisene i 2024

(fotokilde: BZ)

En guide til en bekymringsfri reise med baby

(Foto: Øystein Løwer Avinor)

Passasjertala vaks kraftig utanlands, men gjekk tilbake innanlands i mars