logo-white

Clarion Hotel® innfører ny høytidsdag – “Omelettens dag”

Onsdag 15. november 2017 ble det innført en ny høytidsdag, “Omelettens dag”, på alle Clarion Hotel i Norden.

Azeb Tesfaldet er omelettkokk på Clarion Hotel & Congress Trondheim (bildekilde: choie.no)

Ettersom frokostbuffeten verdsettes høyt i alle undersøkelser legges det i november et ekstra stort fokus på frokosten, og spesielt på omeletten, da alle Clarions hoteller har egne omelettkokker.

Frokosten er jo et av de mest populære innslagene under et hotellopphold, men du behøver ikke være hotellgjest for å nyte den. Alle Clarion Hotel ønsker nemlig gjester utenfra, slik som byens innbyggere, hjertelig velkommen. Det å treffes til en hotellfrokost er jo en utmerket måte å starte dagen på.

– Vi satser stort på frokosten og får en rekke tilbakemeldinger fra våre gjester om at de elsker omelettene vi lager til dem. Her kan gjestene selv bestemme hva de ønsker at den skal inneholde, sier Azeb Tesfaldet, omelettkokk på Clarion Hotel & Congress Trondheim.

Azeb sitt beste tips til en god omelett er å bruke en god non-stick stekepanne, samt gode råvarer.

Oppskrift på Azeb sin franske omelett:

– 2 egg

– 2 ss melk

– 1/4 ts salt og pepper

Fres paprika og hell over omelettmiksen. Tilsett deretter blåmuggost som for eksempel Selbu Blå, så den smelter lett over omeletten. Dryss litt gressløk over til slutt.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto/Illustrasjon: Amadeus)

Digital identitet skaper bedre reiseopplevelser

(Foto: Apollo Rejser)

Apollo lancerer rejser til Gambia

Bilskade - Personbil - Høyre side - If

Bilister bulker fordi de ikke følger vikeplikten

Boeing 737MAX8 - Elsa Beskow - Norwegian Air Shuttle

Premiär för direktflyg till Palma från Stockholm Skavsta Airport

(Foto: Serneke/Strawberry)

Sjekk ut og sjekk inn – disse nye hotellene åpner i Sverige i 2024!