logo-white

Celebrity Cruises setter inn sju skip i Europa sommeren 2024

Celebrity Cruises vil ha sju skip i Europa sommeren 2024 – inkludert tre skip i den innovative Edge-klassen. Rederiet vil tilby totalt 153 cruise i europeiske farvann. Det finnes mer enn 40 forskjellige ruter å velge mellom, med mulighet for å besøke nesten 100 destinasjoner.

Rooftop Garden - Celebrity Apex - Cruiseskip - Celebrity Cruises
Celebrity Apex har egen hage, en “rooftop garden” på øverste dekk (foto: celebrity cruises/related.dk)

Celebrity Cruises vil sommeren 2024 også anløpe noen splitter nye havner som Pauillac (Bordeaux) i Frankrike, Brindisi og Trieste i Italia og Kavala og Volos i Hellas. I elleve europeiske byer, slik som Lisboa, Istanbul og Reykjavík, ankrer skipene dessuten over natten for å gi gjestene muligheten til å bli kjent med det pulserende nattelivet og tilbringe mer tid på reisemålet.

Celebrity Ascent er et helt nytt skip som dermed debuterer i Europa. Med det nye luksusskipet i den prisbelønte Edge-klassen tilbys det åtte-dagers cruise til Spania, Italia og Frankrike fra Barcelona og Roma. I tillegg tilbys det 13-dagers turer som går innom Hellas.

Celebrity Beyond, som seilte sin jomfrutur april 2022, vil ha base i Civitavecchia (Roma). Herfra tilbys det 11- og 12-dagers cruise med destinasjoner som Italia, Hellas, Kroatia og Tyrkia.

For første gang noensinne vil til og med et skip i Edge-klassen ha sin hjemmehavn i Southampton i England.

Herfra vil Celebrity Apex dra primært til Skandinavia, med flere cruise i de norske fjordene enn noen gang før, inkludert et helt nytt 12-dagers cruise som tar turen innom polarsirkelen.

Celebrity Infinity vil gå i rute mellom Athen og Barcelona. Det tilbyr ni-dagers cruise med nydelige søreuropeiske destinasjoner som Capri, Sicilia, Kreta og Kuşadası (Efesus).

Celebrity Equinox tilbyr 10-dagers cruise fra Barcelona og Civitavecchia (Roma) med stopp i Italia, Frankrike, Spania og Portugal. 11-dagers reiseruter til Malta, Hellas og Tyrkia er andre alternativer.

Med Celebrity Constellation kan du oppleve «det beste fra Italia og Kroatia», med start i Ravenna/Venezia og slutt i Civitavecchia (Roma).

Celebrity Silhouette, som nylig gjennomgikk en totalrenovering til flere millioner euro, vil ha en ny base i Amsterdam mellom april og august 2024. Herfra vil skipet seile til Skandinavia, Island, Irland og Storbritannia.

Flere nyheter og artikler om Celebrity Cruises finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Flere svensker handler i Norge (Fotokilde: AffiliJet)

Nå drar svenskene til Norge for å kjøpe billigere mat

Air Premia er et lite og forholdsvis nytt flyselskap Det ble stiftet i 2917 og har en flåte bestående av tre Boeing 787-9 Dreamliner. Rutenettet omfatter destinasjoner som Frankfurt, Tokyo, Singapore, Jeju, Bangkok, Ankara, Newark, Los Angeles, Ho Chi Minh City, samt Gimpo og Incheon i Sør-Koreas hovedstad Seoul. Til sommeren kommer også Oslo med på rutekartet (Foto: Air Premia)

Ny direkteflyrute Norge – Sør-Korea

(Bildestrøm: Hotels.com)

Horoskopenes hoteller: Hotels.com viser hvor du bør bo basert på stjernetegnene dine

(bildekilde: ticket.no)

Vårens weekendbyer utenfor topplisten

Københavns lufthavn, Kastrup  (foto: ©otoerres)

Igen rekordbillige flybilletter fra København – Prisfald på +60%