logo-white

Bærekraftig sjømat og sider i Miami

I det sørlige Floridas matmekka har et helt nytt cafekonsept nettopp sett dagens lys i det avslappede området Coconut Grove. Her har noen av byens etablerte restauranteiere skapt en bar som serverer et stort utvalg sidere og sjømat i skjønn forening.

Baren har spesielt fokus på bærekraft, og kjøper derfor alle matvarer og drikkevarer så lokalt som mulig. Noen av råvarene overtas til og med fra naborestauranten LoKal, som har samme eiere. På den måten går ikke overflødige råvarer til spille, men blir i stedet til lette salater, snacks og smørbrød på The Spillover, som den nye baren heter.

Les mer  HER

Les mer om Miami HER

Travelmarkets guide til Orlando og Miami finner du HER 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto/Illustrasjon: Amadeus)

Digital identitet skaper bedre reiseopplevelser

(Foto: Apollo Rejser)

Apollo lancerer rejser til Gambia

Bilskade - Personbil - Høyre side - If

Bilister bulker fordi de ikke følger vikeplikten

Boeing 737MAX8 - Elsa Beskow - Norwegian Air Shuttle

Premiär för direktflyg till Palma från Stockholm Skavsta Airport

(Foto: Serneke/Strawberry)

Sjekk ut og sjekk inn – disse nye hotellene åpner i Sverige i 2024!