logo-white

Apollos feriesalg slår nye rekorder

2023 ser ut til å bli et sterkt reiseår. Hos reisearrangøren Apollo har salget økt med hele 40 prosent ukentlig gjennom januar – og hele sju av ti av de som har sikret seg sommerferien så langt skal til Hellas.

Tradisjonell gresk taverna med havutsikt i landsbyen Lefkos på øya Karpathos i Hellas (Foto: Apollo Reiser)

Det er ingen tvil om at den mest hektiske salgsperioden for årets feriereiser er i gang. Så langt i år har Apollo økt salget med opp til 40 prosent fra uke til uke, og vi må tilbake til 2018 siden sist salgsnivået lå så høyt i januar.

Over 70 prosent av de som hittil har sikret seg sommerferien hos Apollo skal til Hellas.  Beregninger gjort av reisearrangøren viser også at nærmere seks av ti av alle tradisjonelle pakkereiser fra Norge i sommer vil gå nettopp dit – og Kreta ser nok en gang ut til å bli sommerens mest populære reisemål.

– Vi forventet at 2023 ville bli et godt reiseår, men at trykket skulle bli så stort såpass tidlig er en positiv overraskelse. Det har ikke skjedd på mange år. De greske øyene utmerker seg som soleklare storfavoritter, og fortsetter salget i dette tempoet kan vi få et utsolgt Hellas lenge før sommeren, sier Beatriz Rivera, kommunikasjonssjef i Apollo.

På badeferie i syden (Foto: Apollo Reiser)

Treningsreiser øker mest

Det er derimot ikke bare sol og bad som lokker oss utenlands i år. I 2023 handler ferien like mye om egentid og selvpleie – og det setter treningsreiser for alvor på kartet. Hos Apollo har salget av treningsreiser så langt i år slått markante rekorder. Første uken i januar kunne reisearrangøren melde om tolv ganger så mange solgte reiser til et Apollo Sports-hotell som samme tid ifjor.

Totalt for januar er salget av treningsreiser femdoblet mot fjoråret, og opp nærmere 50 prosent mot før pandemien.

– Treningsreiser er en reisetrend som øker markant, og Apollo Sports vårt raskest voksende hotellkonsept. I fjor åpnet vi dørene til to nye hoteller i Hellas og vi vil fortsette å utvikle oss med flere sportshoteller og reiser med kjente treningsprofiler og profesjonelle instruktører, sier Rivera.

Trening - reiser - Syden - Apollo
Treningsreiser slår stadig nye rekorder (Foto: Apollo Reiser)

I 2023 vil reisearrangøren tilby over 300 sportsarrangement og treningsuker, fordelt på ni rendyrkede Apollo Sports-hoteller. Seks av hotellene ligger under varemerket Playitas – og iløpet av året vil imponerende 100.000 gjester feriere og trene på ett av disse. 

Flere nyheter og artikler om Apollo finner du HER 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Alabama Travel)

Vintog til Alabamas Toscana

(bildekilde: ticket)

En usikker verdenssituasjon styrer valg av reisemål

(Fotokilde: Amadeus)

Syv trender som vil løfte forretningsreisene i 2024

(fotokilde: BZ)

En guide til en bekymringsfri reise med baby

(Foto: Øystein Løwer Avinor)

Passasjertala vaks kraftig utanlands, men gjekk tilbake innanlands i mars