logo-white

Air Leap bytter flytype på Røros

Fra og med 3 januar 2022 setter Air Leap inn Fokker 50 på ruten Oslo – Røros i stedet for Saab 340. Det er det svenske flyselskapet Amapola som kommer til å fly for Air Leap under en periode frem til en langsiktig løsning er på plass.

– Vi er glade for at vi har kommet til denne løsningen på Røros. Det kjennes dessuten bra at vi ha funnet et annet skandinavisk selskap med kollektivavtaler og skandinaviske arbeidsvilkår som kan hjelpe oss på kort sikt, mens vi iverksetter egen løsning. Vi vil samtidig beklage at Saab 340 ikke kunne brukes i den utstrekning som tidligere etter at et nytt regelverk trådte i kraft 12 august 2021, sier Johan Giæver Marvik, kommersiell direktør i Air Leap

– Jeg har observert at det har versert mye feilinformasjon i media de siste ukene, og jeg vil derfor takke vår kontraktspart Samferdselsdepartementet for god og konstruktiv dialog. Det er mange variabler som har forårsaket det inntrufne, men til syvende og sist er det så enkelt at vi ikke har kunnet levere et tilstrekkelig produkt til våre kunder uavhengig av årsak. Nå skal vi se framover og få på plass interlineavtalen med SAS, samtidig vil jeg også benytte anledningen til å informere om at innsjekk på Gardermoen er utbedret ved at man kan benytte kiosker og bag-drop, fortsetter Johan Giæver Marvik.

– Amapola er en god løsning på kort sikt for de problemene som har oppstått i forbindelse med innføringen av det nye regelverket for rapportering av rullebanens vintertilstand. Vi jobber med en langsiktig løsning som vi håper å kunne ha på plass første halvår 2022, sier Jon Melkersson, daglig leder i Air Leap.

Les flere nyheter om Air Leap HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Luksushotellet The Mora Zanzibar ligger ved vakre Muyuni Beach (Foto: TUI)

TUIs nye varemerke tar luksus til nye høyder

Torsdagen den 13 juni välkomnades Air Canada på Stockholm Arlanda Airport med en invigningsceremoni inför de första flygningarna till Toronto och Montreal. På ceremonin deltog H.E. Jason LaTorre, Kanadas ambassadör i Sverige, Jonas Abrahamsson, vd Swedavia, och MD, International Sales, Mr. Rocky Lo, Air Canada. Med två direktlinjer till Toronto och Montreal fem gånger i veckan blir Air Canada ett viktigt tillskott till Stockholm Arlanda och kopplar samman den svenska huvudstaden med Kanada såväl som den nordamerikanska marknaden. (Bildkälla: Swedvia)

Air Canada på Stockholm Arlanda Airport med nya linjer till Toronto och Montreal

Solsenger og paraplyer - Paleochora - Chania - Kreta - Hellas - Apollo

Hellas er sommerens store ferievinner!

(Foto: John McArthur / Unsplash)

Amadeus styrker sin posisjon innen flydistribusjon

Arctic Race of Norway byr på naturopplevelser få andre kan matche. Og kanskje er det det som skal til for at Chris Froome og Mark Cavendish tar turen til Nord-Norge (Foto: Rune Dahl/Arctic Race of Norway)

Ni Tour de France-lag til Arctic Race of Norway