logo-white

Air France KLM gjenopptar flyvninger fra Oslo og Bergen

Mandag den 2. juni gjenåpner KLM flyruten mellom Bergen og Amsterdam, mens Air France starter sine flyvninger til Paris fra Oslo og Bergen den 7. og 18. juni. KLM-ruten Oslo – Amsterdam har vært betjent siden COVID-19-begrensningene startet.

Air France gjenopptar Parisrutene fra Oslo og Bergen (fotokilde: air france / klm)

– Vi er glade for å starte Air France-flyvningene fra Oslo til Paris på nytt og legge til flyavganger fra Bergen til knutepunktene våre i Amsterdam og Paris. Vi ser en økt vilje til å reise igjen, både for private og forretningreisende, og vi ser frem til å ønske våre kunder velkommen tilbake. De neste stegene vil være å legge til flere destinasjoner i Norge, øke frekvensene og etter hvert benytte større fly, sier Halvor Gløersen, salgsdirektør i Air France KLM, Norge.

Det gjeninnførte, men fortsatt sterkt reduserte, europeiske nettverket er designet for å få forbindelse med så mange flyavganger som mulig i det interkontinentale nettverket.

– Flyruter vil gradvis bli åpnet igjen, men kan endres ukentlig avhengig av tiltak myndighetene har på destinasjonene. Det viktigste for oss er å åpne opp nettverket på en trygg og kontrollert måte. I juli planlegger vi å åpne ruter til flere norske flyplasser og legge til andre europeiske destinasjoner og langdistansemål så snart som mulig, sier Halvor Gløersen.

Nettverket av flyruter til Air France KLM Group er tett koordinert, noe som igjen muliggjør tilkobling til europeiske og interkontinentale destinasjoner. 

KLM - Boeing - Schiphol - Amsterdam (foto: ©otoerres)
Flyruten mellom Bergen og Amsterdam (bildet) gjenopptas den 1. juni – andre pinsedag. Ruten Stavanger – Amsterdam vil ifølge selskapet starte igjen i juli måned. (foto: ©otoerres)

Akkurat nå tilbyr Air France KLM følgende fra Norge:

Air France: gjenopptar flyreiser fra Oslo til Paris fra 7. juni, hvor det starter med en ukentlig avgang som vil økes gradvis slik at man i løpet i løpet av juni vil få seks ukentlige rundturer mellom de to hovedstedene.

Flyruten Bergen – Paris gjenopptas fra 18. juni med to ukentlige avganger i begge retninger. Alle flyreiser som er åpne for salg finnes på airfrance.no

KLM: tilbyr en daglig flytur fra Oslo til Amsterdam siden starten av COVID-19-begrensningene startet. Flyavgangene fra Bergen til Amsterdam gjenopptas den 1. juni med en daglig flytur. Alle flyreiser er åpne for salg på klm.no

Les også: KLM tar “vårpause” på Bergen og Stavanger (mars 2020)

Den mest oppdaterte informasjonen finner du alltid på airfrance.no, klm.no eller i de respektive appene.

– Før reisen anbefaler vi på det sterkeste alle våre passasjerer å sjekke de siste oppdateringene angående helsekrav og innreisedokumenter som trengs på de offisielle nettstedene i hvert land som er involvert i reisen (avreise, ankomst og transport), understreker Halvor Gløersen.

COVID-19: ansiktsmasker og temperaturkontroller

De reisendes komfort, trivsel og helse har fortsatt høyeste prioritet hos Air France KLM. Siden verden står overfor en enestående helsekrise, er det satt i verk spesielle tiltak for å garantere passasjerenes sikkerhet under reisen.

Fra 11. mai har bruk av masker vært obligatorisk om bord hos Air France og KLM. Passasjerene er ansvarlige for å medbringe sine egne ansiktsmasker. Det anbefales å ta med seg flere masker for sin reisekomfort.

En kontroll av passasjerens kroppstemperatur vil bli gradvis implementert på alle Air France-flyreiser. Disse systematiske kontrollene vil bli utført med kontaktløse infrarøde termometre. Det kreves en kroppstemperatur under 38 °C for å kunne reise.

Kunder hvis temperatur er høyere enn dette, kan nektes ombordstigning og reservasjonen deres vil bli endret uten ekstra kostnad til en flyreise på et senere tidspunkt.

Les også: KLM gjenåpner åtte europeiske ruter (mai 2020)

Flere relaterte saker finner du HERHER, HER og HER

Air France KLM sammen på flyplassen i Santiago de Chile (bildekilde: KLM)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(foto: kentuckytourism.com/related.dk)

Seks naturskjønne steder hvor du kan koble av

(Foto: ©Paulo Magalhaes)

Sykkelritt returnerer til Algarve

(pressebilde: tourismireland.com/related.dk)

Naturskjønne vandreruter i det sentrale Irland

Bandet klipptes av Jan-Olof Jacke, VD för Svenskt näringsliv, Per Vorberg, kommunstyrelsens ordförande i Härryda, Anna Strömwall, flygplatschef, Peter Grönberg CEO Göteborg & Co och Jonas Abrahamsson, vd och koncernchef Swedavia (Foto: Swedavia)

Den nya terminalen på Landvetter är nu officiellt invigd

(foto: cmport.com)

København kåret til Nordeuropas bedste krydstogthavn af spansktalende rejsende