logo-white

Bilutleie må ta større ansvar i reiselivsnæringen – Anne-Lene Paulshus Vold med viktig verv i NHO Reiseliv

Anne-Lene Paulshus Vold – daglig leder av Hertz i Østfold og Follo, er nå blitt styremedlem i NHO Reiseliv, region Øst-Norge. Hun mener bilutleiebransjen må få en tydeligere stemme i reiselivsnæringen. Paulshus Vold ber også sine bransjekollegaer være en mer aktiv bidragsyter i utviklingen av det lokale næringslivet i sine regioner.

– Bildeling er en del av løsningen på de klimautfordringene som hele verden nå forsøker å løse. Vår bransje er viktig, men for å bli hørt må vi være tydelige på det vi bidrar med. Jeg mener også at vi er tjent på å jobbe sammen med resten av reiselivsnæringen. Både for å bidra i klimakampen og for å tiltrekke oss flere innbyggere, turister og bedrifter i våre regioner, sier Anne-Lene Paulshus Vold, daglig leder i Easy Rent AS.

Første fra bilutleie

NHO Reiseliv, region Øst-Norge består av ledere fra hoteller, restauranter og aktivitetsleverandører i Vestfold, Østfold, Buskerud og Follo. For første gang får styret nå også en representant fra bilutleiebransjen.

– Det er på høy tid at også bilutleiebransjen søker og får denne typen verv. Vi er en sentral del av reiselivet og må bidra til å gi både oss selv og reiselivet totalt sett større politisk gjennomslagskraft. Bare på den måten kan vi nå frem i de sakene som er viktige for oss, sier Paulshus Vold.

Hun mener de nye generasjonene nå vil leie heller enn å eie

– For meg er det særlig viktig å skape forståelse for våre ambisjoner når det gjelder fremtidige mobilitetsløsninger og å vise at vi både har evne og vilje til å tenke større enn vår egen virksomhet. Fremtidsutsiktene til vår bransje har aldri vært bedre enn de er nå, men det krever hardt arbeid både politisk og i våre respektive virksomheter, sier Paulshus Vold.

Paulshus Vold er også varamedlem i styret til bilutleieutvalget i NHO sentralt. Dette utvalget arbeider med å forbedre rammevilkårene for bilutleiebransjen.

Samarbeider om mobilitet

God tilgjengelighet, miljøriktige kjøretøy og brukervennlige tekniske løsninger er viktige satsningsområdene for Hertz i Norge. I tillegg er selskapet en aktiv deltaker i prosjekter knyttet til mobilitets- og delingsløsninger som «Reisenavet» med blant andre Forskningsrådet, Entur, SINTEF, Ruter, Kolumbus, samt «Mobilitetsfloken» med Æra, NAF, TØI og Q-Free, m.fl.

– Vi satser knallhardt på tilgjengelighet og ny brukervennlig teknologi. I tillegg jobber vi med nye leie- og mobilitetskonsepter slik at folk som bor sentralt i de større byene ikke skal ha behov for å eie egen bil. Her samarbeider vi nå med de beste forskningsmiljøene i Norge. Vi skal bli Norges ledende mobilitetsaktør. Jeg håper Anne-Lenes engasjement bidrar til at flere taler bransjens sak og at flere ser forretningsverdien i å utvikle det lokale nærings- og reiselivet, sier Trygve Simonsen, adm. direktør i Hertz Norge.

Flere relaterte saker finner du HER, HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

The Fjords DA har motteke fleire prisar for sine tre innovative fartøy i Vision-klassen. To av desse går på Nærøyfjorden, medan det tredje fartøyet opererer i Oslofjorden. Selskapet har i tillegg aktivitet med fleire båtar i Geiranger og Hardanger (Foto: Sverre Hjørnevik)

Norway’s Best Group blir eineeigar i The Fjords

(Foto: VisitTampaBay/ Rob Harris)

Gratis i Tampa Bay

(Foto: Ministry of Heritage and Tourism Sultanate of Oman)

St. Regis åpner hotell i Muscat

(fotokilder: fundaciomallorcaturisme.net/related.dk)

Lær mer om lokal keramikk på Mallorca

Se utover store deler av Norge fra Gaustatoppen på 17. mai! (Foto: Guro Skaara)

Anbefalte turer for fridager og nasjonaldagen