logo-white

Spanske Ryanair-streiker avblåst

De tre varslede Ryanairstreikene i Spania er avlblåst/utsatt inntil videre. Det ble klart etter at selskapet og fagforeningene ble enige om en midlertidig avtale, melder Spania I Dag.

Fagforeningene USO og Sitcpla, som representerer Ryanairs kabinansatte i Spania, varslet den 30. desember tre streikeaksjoner – den 8., 10. og 13. januar.

Først ble det ingenting av streiken tirsdag den 8. januar og nå er de to andre aksjonene også avblåst etter at Ryanair ble enige med fagforeningene om en foreløpig avtale.

Innholdet i denne foreløpige avtalen er ikke kjent.

Les også: Spanske Ryanairstreiker fra den 8. januar (30. desember 2018) – Spanske Ryanairansatte truer med streik (28. desember 2018) 

Nettsidene til fagforeningene USO og Sitcpla finner du HER og HER

Flere saker om Ryanair finner du HER — Les flere saker om flystreiker HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Hele luftfartsindustrien står overfor en spennende og nødvendig transformasjon. Rundt 2035 vil såkalte nullutslippsfly med en kapasitet på rundt 75 seter begynne å komme ut på markedet, drevet av for eksempel elektrisitet og hydrogen (Fotokilde: Air France KLM)

KLM vinner pris for «Årets strategiske investering» innen bærekraft

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia

Den nye ruteåbning vækker smil hos repræsentanter fra både airBaltic og Billund Lufthavn (Foto: Billund Airport)

airBaltic udvider i Billund Lufthavn med rute til Tallinn

The Fjords DA har motteke fleire prisar for sine tre innovative fartøy i Vision-klassen. To av desse går på Nærøyfjorden, medan det tredje fartøyet opererer i Oslofjorden. Selskapet har i tillegg aktivitet med fleire båtar i Geiranger og Hardanger (Foto: Sverre Hjørnevik)

Norway’s Best Group blir eineeigar i The Fjords