logo-white

Eksklusive tilbud for Emirates-passasjerer

Med «My Emirates Pass» får Emirates-passasjerer eksklusive rabatter i over 500 butikker og på en rekke aktiviteter i De forente arabiske emirater.  Tilbudet gjelder for alle som reiser til og fra Dubai til og med 31. mars i år.

Med Dubai`s skyline i bakgrunnen (bildekilde: EK)

Emirates konsept «My Emirates Pass» er tilbake denne vinteren. My Emirates Pass er et av flyselskapets signaturtilbud, og innebærer at deres passasjerer får inntil 50 prosent rabatt i mer enn 500 butikker og på en rekke aktiviteter i De forente arabiske emirater – kun ved å vise frem boardingkort og gyldig identifikasjon.

Tilbudet gjelder for passasjerer som reiser til og fra Dubai med Emirates til og med 31. mars i år (2019), og inkluderer blant annet:

  • 30 prosents rabatt på sjøflyturer over Dubai med Seawings. Du har ikke sett Dubai før du har sett byen fra luften.
  • 20 prosents rabatt på inngang til Ferrari World og Yas WaterWorld i Abu Dhabi — to fornøyelsesparker for de store adrenalin-kickene.
  • 20 prosents rabatt på flere anerkjente restauranter, som for eksempel At.mostphere i Burj Khalifa og restaurantene på Armani Hotel.

Full oversikt over tilbudene, betingelser og vilkår finner du HER

Stopover i Dubai

Med shopping i verdensklasse, sol året rundt og noen av verdens beste restauranter er Dubai den perfekte destinasjonen for en stopover. Terje Grue, norgessjefen i Emirates, mener tilbudet er en god mulighet til å utforske både Dubai og resten av De forente arabiske emirater.

Terje Grue (EK)

– Vi er veldig glade for at My Emirates Pass er tilbake denne vinteren. For de som reiser til Dubai er dette en glimrende mulighet til å oppleve alt det denne utrolige byen har å by på for en rimeligere penge – enten det er for et helgebesøk, et lengre opphold eller en stopover før turen går videre til neste destinasjon. Med gode tilbud i over 500 butikker og et stort utvalg aktiviteter finnes det noe spennende for alle, sier Grue.

Les også: My Emirates Pass gir reisende en hel rekke rabatterte tilbud i Dubai (juni 2016) – My Emirates Pass — åpner dører i Dubai (juni 2017)

Flere saker om Emirates finner du HER

Grillparty i Dubai (bildekilde: EK)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Emirates Airline)

Emirates investerer i grønnere luftfart med midler fra eget bærekraftsfond

Kim Kallåk-Ertsås blir ny hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord fra 1. juni (Fototkilder: Clarion/Strawberry)

Lokal hotelier hentes til Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord

(fotokilde: africa tours / pexels)

Book en drømmeferie til Namibia: En eksotisk rejsedestination, du sent vil glemme

(Fotokilde: Air France KLM)

Air France og KLM: Lojalitetsprogrammet Flying Blue, lanserer en unik statusmatch i Norge

– Lefkas er en av Hellas mest uberørte øyer. Til tross for at øya er lett tilgjengelig med bilferje fra fastlandet, er det ennå ikke så mange turister som har oppdaget denne perlen, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen (Foto: TUI)

To nye greske perler tilgjengelige med TUI