logo-white

«Good evening, Lisboa!»: Hotellsøk opp 325 % før finalen i Melodi Grand Prix

Den internasjonale Grand Prix-finalen nærmer seg nok en gang med stormskritt, og i år er det Lisboa som inviterer til fest. Det er mye som kan tyde på at den portugisiske hovedstaden står overfor et storinnrykk av paljettkledde besøkende i mai. De siste søkedataene fra Hotels.com™ viser nemlig at det blant norske reisende har vært en oppgang på hele 325 prosent* i søk på Lisboa den aktuelle Grand Prix-helgen.

Med det i tankene har Hotels.com plukket ut noen flotte hotellforslag i Lisboa, så du kan komme i riktig stemning, finne frem flagget og sprette champagnen i tide.

My Story Hotel Rossio, Lisboa

My Story Hotel Rossio ligger midt i den sjarmerende gamlebyen i Lisboa og er et perfekt utgangspunkt for utforsking av byens severdigheter – og for selve feiringen. Med Rossio-plassen rett utenfor hotellets dører er dette et ideelt sted å bo under årets største musikkfest. My Story Hotel Rossio fra 936 NOK per rom per natt.

Les mer HER 

Corpo Santo Lisbon, Lisboa

Med et rom på Corpo Santo Lisbon kan du utforske den vakre gamlebyen og samtidig være med på Grand Prix-festen. Hotellet ligger rett ved Santa Justa-heisen, som tar deg med opp til Largo do Carmo hvor du kan nyte den fantastiske utsikten over byen og arenaen der finalen avholdes. Corpo Santo Lisbon fra 2131 NOK per rom per natt. 

Les mer HER

Avenida Palace, Lisboa

Avenida Palace har en fantastisk cocktailbar der du kan nyte et par drinker og få opp stemningen før showet braker løs. I tillegg inkluderer prisen en deilig frokostbuffé – perfekt å våkne opp til dagen derpå, når du trenger energi til å dra ut på sightseeing etter at konfettien har lagt seg. Avenida Palace fra 1670 NOK per rom per natt. 

Les mer HER 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

suleskard - Fjell - vei - sommeråpent

Brokke-Suleskarveien åpnes 21. mai: Spektakulære inntrykk rundt hver sving

(Foto/Illustrasjon: Amadeus)

Amadeus kjøper Vision-Box

Utsikt over Messina på Sicilia, et av de mest populære reisemålene i Italia. Øya er blant annet kjent for sine mafiarøtter og aktive vulkan (Foto: TUI)

Nordmenn vil skreddersy Italiareisen

(Foto: Stena Line)

Strawberry overtager driften af Stena Line`s The Reef-hotel i Frederikshavn

(Bilde: SAS – Scandinavian Airline)

SAS blir med i SkyTeam