logo-white

SAS: Et av tre langrutefly på bakken

Fire av SAS sine 12 langrutefly ble stående på bakken i begynnelsen av denne uken. Årsaken var uplanlagte verkstedopphold, samt vedlikehold som trakk ut i tid, melder danske check-in.dk.

LN-RKN, "Erik Viking" ved gate i København  (©otoerres)
Erik Viking – SAS Airbus A 330 (©otoerres)

SAS måtte derfor gjøre som konkurrenten Norwegian da Dreamlinerproblemene raste som verst: Leie inn gamle langdistansefly fra portugisiske HiFly, samt avlyse avganger.

Et av flyene LN-RKN “Erik Viking” (Airbus A 330) har siden november vært innen til oppgradering av kabinen ved et verksted i Zürich. Flyet skulle ha vært tilbake i trafikk den 1. februar, men lar vente på seg. Nå snakkes det om midten av måneden istedet.

Et fly (A -340) var inne til omlakkering ved et verksted i Roma, et annet (A – 330) til C-sjekk på Malta , mens et fjerde flyet (A -340) ble rammet uventet tekniske problemer og måtte repareres i København.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Jamaica Tourist Board)

Fem mindre kjente opplevelser langs Jamaicas sørkyst

Hele luftfartsindustrien står overfor en spennende og nødvendig transformasjon. Rundt 2035 vil såkalte nullutslippsfly med en kapasitet på rundt 75 seter begynne å komme ut på markedet, drevet av for eksempel elektrisitet og hydrogen (Fotokilde: Air France KLM)

KLM vinner pris for «Årets strategiske investering» innen bærekraft

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia

Den nye ruteåbning vækker smil hos repræsentanter fra både airBaltic og Billund Lufthavn (Foto: Billund Airport)

airBaltic udvider i Billund Lufthavn med rute til Tallinn