logo-white

Passasjernedgang på København-Kastrup

Totalt 2.279.244 passasjerer reiste over København-Kastrup i mars 2017. Det er 0.2 prosent færre enn samme måned året før. Årsaken til nedgangen skal være sein påske dette året i forhold til 2016.

Færre reisende på europarutene førte til et lite passasjerfall i Københavns lufthavn Kastrup i mars 2017. Antall passasjerer falt med 0.7 prosent og endte opp på 1.871.001 mot 1.884.281 samme måned ifjor.

Dansk innenriks og de interkontinentale rutene viste begge fremgang i mars. Antall innenlandsreisende økte med 5.9 prosent til 150.736 mens de oversjøiske rutene økte med 0.2 prosent til 257. 507 passasjerer.

Les også: Seks prosent flere reisende på Stockholm-Arlanda - Ni prosents økning på Oslo-Gardermoen — Økt trafikk på Avinors lufthavner i mars — Antalet passagerare fortsätter öka på Swedavias flygplatser — Billund lufthavn med rekordstart på 2017

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Jamaica Tourist Board)

Fem mindre kjente opplevelser langs Jamaicas sørkyst

Hele luftfartsindustrien står overfor en spennende og nødvendig transformasjon. Rundt 2035 vil såkalte nullutslippsfly med en kapasitet på rundt 75 seter begynne å komme ut på markedet, drevet av for eksempel elektrisitet og hydrogen (Fotokilde: Air France KLM)

KLM vinner pris for «Årets strategiske investering» innen bærekraft

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia

Den nye ruteåbning vækker smil hos repræsentanter fra både airBaltic og Billund Lufthavn (Foto: Billund Airport)

airBaltic udvider i Billund Lufthavn med rute til Tallinn