logo-white

Stavanger-favoritt gjør suksess i Bergen

For få måneder siden åpnet suksesskonseptet 26 North Restaurant & Social Club hos Radisson Blu Royal Hotel i Bergen. I likhet med søsterrestauranten i Stavanger, ble 26 North i Bergen en umiddelbar suksess. Siden oppstarten har restauranten klatret nær 170 plasser påTripAdvisor og mottatt strålende anmeldelser både for maten og servicen. - Hver eneste dag gjør vi vårt beste for å gi gjestene minneverdige opplevelser hos oss, så det er fantastisk hyggelig at gjestene har tatt så godt imot den nye restauranten vår, sier hotelldirektør Nina Askvik ved Radisson Blu Royal Hotel på Bryggen i Bergen.

26 North Restaurant & Social Club er inspirert av de nordiske landene, den spektakulære naturen, de kulinariske skattene og designen. Restauranten åpnet i Bergen i august og Milla Boutique står bak redesignet av restauranten og baren. Hotelldirektøren forteller at gjestene både setter pris på interiøret, så vel som menyen og servicenivået.

Restauranten har klatret hele 167 plasser på TripAdvisor og gjestene har i dag rangert restauranten som nummer 23 av 295 restauranter i Bergen. Ni av ti gjester omtaler restauranten som “ypperlig” og “svært bra”, og blant tilbakemeldingene fra gjestene omtales restauranten som “Beste i Bergen”, “Nydelig mat” og “Utmerket atmosfære”.

Norsk tapas på menyen

På menyen står blant annet retter som “en bøtte med håndplukkede skjell” og “shots fra kysten”. Ingrediensene er hentet fra de norske fjorder, gårder og skoger.

– “Brett fra fjordene”, med norsk tapas og varierte småretter, har blitt veldig populært fordi gjestene kan dele matopplevelsene mellom seg og oppleve flere ulike smaker i samme rett”, forteller hotelldirektøren. 

 Nummer èn på TripAdvisor

26 North Restaurant & Social Club er et nytt suksesskonsept som først ble introdusert i Stavangermarkedet tidlig i 2016. Restauranten har mottatt strålende matanmeldelser og i løpet av få måneder ble restauranten i Stavanger rangert som nummer 1 på TripAdvisor av alle restauranter i Stavanger. Kjøkkensjefen hos 26 North i Stavanger mener den avslappede atmosfæren og den lokale maten er årsaken til at restauranten har blitt så populær blant hotellets gjester og fastboende i Stavanger.

– Den jordnære og sofistikerte designen på restauranten skaper en uformell stemning som inviterer gjestene til å dele gode samtaler, le, slappe av og nyte selskapet. Dette kombinert med lokal, smakfull mat har vist seg å være et vinnerkonsept”, forteller kjøkkensjef Kristoffer Ingemansson hos 26 North Restaurant & Social Club i Stavanger.  

Les tidligere saker om 26 North Restaurant & Social Club HER

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Øyas minste bodega: Agustín Cabrera León lager prisvinnende røde- og hvite viner. Det er hardt arbeid, men veldig gøy! sier han (Foto: Canary Islands Tourism)

Vinruter skal bli Kanariøyenes nye turistattraksjon

(Bildkälla: FREEDOMtravel)

Stort intresse för cityguider – dessa läses mest på FREEDOMtravel

(Foto: Qatar Airways Cargo)

Qatar Airways Cargo hever standarden for dyretransporter

Plakat fra 1970-tallet (foto: hennig-olsen.no)

Hennig-Olsen Is feirer 100 år med kremen av iskrem

(Fotokilde: AVIAREPS)

AVIAREPS feirer 30-årsjubileum