logo-white

Feiring av matproduktet i Latvia

Riga-Gauja regionen i Latvia blir European Region of Gastronomy 2017. Dette takket være sitt gode og spennende mattilbud.

2017 blir året for feiring av lokale, ferske og sesongbaserte matprodukter i Riga-Gauja regionen. Her fristes det med rabarbra og bjørkesaft om våren, malle (catfish) om sommeren, den spesielle quince-frukten på høsten, samt myke turnips om vinteren.

Som en forberedelse til den helårlige begivenheten, er nå «Food lover’s guide» til Riga-Gauja regionen tilgjengelig, med oversikt over områdets beste restauranter og andre attraksjoner for matelskere.

Her finner du også en hampgård, bryggerier og familiedrevne vingårder, mange av dem beliggende mindre enn to timers kjøring fra Riga!

Les mer HER (ekstern lenke)

Les mer om Latvia HER 

Les mer om European Region of Gastronomy 2017 HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Hele luftfartsindustrien står overfor en spennende og nødvendig transformasjon. Rundt 2035 vil såkalte nullutslippsfly med en kapasitet på rundt 75 seter begynne å komme ut på markedet, drevet av for eksempel elektrisitet og hydrogen (Fotokilde: Air France KLM)

KLM vinner pris for «Årets strategiske investering» innen bærekraft

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia

Den nye ruteåbning vækker smil hos repræsentanter fra både airBaltic og Billund Lufthavn (Foto: Billund Airport)

airBaltic udvider i Billund Lufthavn med rute til Tallinn

The Fjords DA har motteke fleire prisar for sine tre innovative fartøy i Vision-klassen. To av desse går på Nærøyfjorden, medan det tredje fartøyet opererer i Oslofjorden. Selskapet har i tillegg aktivitet med fleire båtar i Geiranger og Hardanger (Foto: Sverre Hjørnevik)

Norway’s Best Group blir eineeigar i The Fjords