logo-white

Full fart fremover med Celebrity Cruises

Celebrity Cruises lover raskere surfing, nedlasting av dokumenter, og mer pålitelig video streaming ombord med sitt nye Xcelerate “High-speed trådløse internett”

Ellen Stebekk (rcl)
Ellen Stebekk (rcl)

Rederiet Celebrity Cruises, som er kjent for sine fantastiske prisbelønte skip, annonserer nå sin nyeste investering med Xcelerate – et nytt, høyhastighets Internett – på tvers av hele flåten. Xcelerate vil gjøre det enklere for gjestene å holde kontakten med de der hjemme med raskere nettsurfing, og mer pålitelig videostreaming.

Xcelerate tilbyr med dette den kvaliteten på wifi-tilgang som moderne luksus reisende forventer å få. Med den forbedrede evnen, vil gjestene ombord på Celebritys skip nå enkelt få tilgang til sine favoritt-teknologier for å holde kontakten og dele sine ferieopplevelser via for eksempel Facebook, Facetime, Skype, YouTube med mer.

– Xcelerate kommer til å gi våre gjester en ny mulighet til å dele sine fantastiske reiseopplevelser”, sier Ellen Stebekk, som er markedssjef for Celebrity Cruises i Norden .

– Vi vet at dette er hva våre gjester forventer – det er hva vi forventer når vi reiser selv”.

Celebrity Cruises tilbyr en rekke Xcelerate pakker, som alle kan forhåndsbestilles før avreise eller kjøpes ombord, pakkene starter på $140 per person for ubegrenset bruk i fem til ni dager, og $199 per person for 10 dagers cruise eller mer.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Hele luftfartsindustrien står overfor en spennende og nødvendig transformasjon. Rundt 2035 vil såkalte nullutslippsfly med en kapasitet på rundt 75 seter begynne å komme ut på markedet, drevet av for eksempel elektrisitet og hydrogen (Fotokilde: Air France KLM)

KLM vinner pris for «Årets strategiske investering» innen bærekraft

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia

Den nye ruteåbning vækker smil hos repræsentanter fra både airBaltic og Billund Lufthavn (Foto: Billund Airport)

airBaltic udvider i Billund Lufthavn med rute til Tallinn

The Fjords DA har motteke fleire prisar for sine tre innovative fartøy i Vision-klassen. To av desse går på Nærøyfjorden, medan det tredje fartøyet opererer i Oslofjorden. Selskapet har i tillegg aktivitet med fleire båtar i Geiranger og Hardanger (Foto: Sverre Hjørnevik)

Norway’s Best Group blir eineeigar i The Fjords