logo-white

Finnair starter flyvninger til Guangzhou

Finnair starter direkteflyvninger mellom Helsingfors og Guangzhou (tidligere Kanton ) i Kina. Første avgang blir den 6. mail og ruten vil få fire ukentlige rundturer.

Finnairs A 350 XWB har plass til 46 passasjerer i Business Class, 43 i Economy Comfort og 208 på vanlig økonomiklasse (©otoerres)
Finnairs A 350 XWB har plass til 46 passasjerer i Business Class, 43 i Economy Comfort og 208 på vanlig økonomiklasse (©otoerres)

Guangzhou – tidligere Kanton – har cirka fem millioner innbyggere. Byen ligger i området med ekstremt raskt vekst og økonomisk ekspansjon rundt Perleflodens delta i Kina. Til tross for alle moderne skyskrapere og kjøpesentre i denne dynamiske storbyen, finnes det et vell av kultur, underholdning og historie å oppleve. Finnair flyr nonstop fra Helsingfors fire ganger i uken fra og med sommerrutetabellen 2016, med smidige forbindelser fra Oslo. Det finske flyselskapet flyr i dag nonstop til følgende kinesiske byer: Beijing, Shanghai, Xian og Hong Kong.

Tidligere saker:

Fire ting som må oppleves i Guanzhou

  • Guangzhou en av noen få byer i verden som kan skilte med ikke mindre enn 10 kjempepandaer på ett og samme sted: Chimelong Xiangjiang Safari Park. Pandaene lokker hvert år millioner av besøkende til parken og er Guangzhous mest populære attraksjon. Må oppleves!
  • Ikke gå glipp av verdens største og mest prisbelønte sirkus, som finnes i Guangzhou: “Chimelong International Circus” beliggende i det naturskjønne Guangzhou Chimelong Tourist Resort. Sirkuset har plass til 8000 sittende besøkere og byr på det beste i sirkusverdenen. Artistene kommer fra over 20 forskjellige land over hele verden, og sirkuset har over 500 dyr av 40 forskjellige arter.
  • Shopping. Guangzhou har en av de mest trafikkerte shoppinggatene i hele Kina: Shangxiajiu. Gågaten er over 1200 meter lang med 300 butikker.
  • En kveldstur på Perlefloden, den tredje lengste i Kina med sine 200 mil, er noe du må oppleve. En fascinerende båttur, omkranset av neonlys og skyskrapere. Den konkurrerer definitivt med Victoria Harbor i Hong Kong når det gjelder visuelle opplevelser.
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Air France KLM)

Air France og KLM: Lojalitetsprogrammet Flying Blue, lanserer en unik statusmatch i Norge

– Lefkas er en av Hellas mest uberørte øyer. Til tross for at øya er lett tilgjengelig med bilferje fra fastlandet, er det ennå ikke så mange turister som har oppdaget denne perlen, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen (Foto: TUI)

To nye greske perler tilgjengelige med TUI

(Fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian-konsernet fraktet 2,2 millioner passasjerer i april

(Ill. foto: ©otoerres)

Sammenbrudd i Avinor-forhandlingene

(Foto: Radisson Hotel Group)

Nye Radisson Blu Scandinavia Hotel, København