logo-white

TUI skal trekke seg ut av London-børsen

Aksjonærene i TUI Group har vedtatt at reisekonsernet trekker seg ut av London-børsen. Nå skal TUI kun børsnoteres i Frankfurt. 

– Vi er glade for at TUIs aksjeeiere har fulgt anbefalingen vår.  Handel med TUI-aksjen er i praksis allerede i stor grad flyttet til Tyskland. Det er åpenbare fordeler med en hovednotering i Frankfurt, sier Chief Financial Officer, Mathias Kiep, i TUI Group (Foto: TUI Group)

Vedtaket ble gjort av en nær enstemmig (98,35 %) generalforsamling tirsdag 13. februar. 

  • TUI er i dag dobbelnotert i Frankfurt og London, men over 75 prosent av aksjehandlene skjer i Frankfurt.
  • TUI AG-aksjen skal noteres i Prime Standard på Frankfurt-børsen fra april. Noteringen på London-børsen avsluttes 24. juni. 

– Vi er glade for at TUIs aksjeeiere har fulgt anbefalingen vår. Handel med TUI-aksjen er i praksis allerede i stor grad flyttet til Tyskland. Det er åpenbare fordeler med en hovednotering i Frankfurt. Det innebærer en forenkling av strukturene og at likviditeten sentraliseres. Det påvirker ikke kjerneaktivitetene våre i det britiske markedet eller strategien om å ha en bred aksjonærbase, sier Chief Financial Officer, Mathias Kiep, i TUI Group.

Les mer om avgjørelsen HER

Les også: TUIs omsetning økte med 15 % i første kvartal

Flere nyheter om TUI finner du HER

Flere B2B nyheter finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

I Whistler er det mer enn 200 kilometer med velpreparerte skiløyper. Området er spesielt kjent for sin unike puddersnø. Her er det mulighet for å teste ut heliskiing eller hva med en tur med hundeslede ala Lars Monsen? (Foto: TUI)

TUI frister med skiferier i verdensberømte canadiske skianlegg

Joost Klein til Oslo !

Luftfart i Norge kan være krevende. Her er går et fly fra Widerøe inn for landing i Svolvær, Lofoten (Foto: Tomas Rolland / UiT)

Pilotutdanninga på Bardufoss reddet

Glasshusene i Dalsland tilbyr en unik overnatting i naturen. (Foto: Copenhagen Wilderness)

Tips til årets fridager: Ni kortreiste perler rett over grensa

(foto: ©medialife.be /visit flanders)

Naturskjønne opplevelser i Zwin-regionen