logo-white

VIA ble Berg-Hansen på Jessheim

VIA Jessheim gikk den 1. mai 2015 over til reisebyrå-kjeden Berg-Hansen etter 35 år i samme kjede. Reisebyrået på Jessheim ble etablert i 1980 som Winge Reisebureau og har i dag 10 ansatte som betjener bedriftsmarkedet med jobbreiser og grupper samt privatreiser for til sammen 95 mill. kroner i året.

Screenshot - berg-hansen
(screenshot: berg-hansen.no)

– Allerede da VIA-kjeden ble kjøpt av amerikanske investorer for et par år siden startet vi søket etter en annen kjede, sier daglig leder og majoritetseier i selskapet, Johnny Bråthen.

Johnny Bråthen,  daglig leder Berg-Hansen Jessheim  (©otoerres)
Johnny Bråthen, daglig leder Berg-Hansen Jessheim (©otoerres)

– Vi er i dag veldig glade og komfortable med at valget falt på Berg-Hansen, sier han.

– Dette er en norskeid kjede som er møysommelig bygget opp helt siden starten i 1875. Berg-Hansen har kontorer over hele landet samt et internasjonalt partnerskap med et av verdens største internasjonale reisebyråkjeder Carlson Wagonlit Travel (CWT).

Berg-Hansen kjeden eies av Aircontactgruppen AS- et selskap som driver innenfor flymegling, flyfrakt, marin-, IT- og Bioteknologi.

– Dermed oppfyller vi våre mål med lokalt eierskap og et nettverk over hele verden, sier Bråthen.

– Vår lokale kunnskap i kombinasjon med en norskeiet kjede med internasjonal tilknytning har veid tungt for oss i denne prosessen. Vi jobber i et sterkt vekstområde på Romerike hvor våre lojale kunder ser verdien i personlig service, lokal forankring og at man er sikret en like enkel reise uansett hvor i verden man befinner seg. Gjennom vårt samarbeid med Berg-Hansen mener vi at disse kravene i ivaretatt på beste måte, hevder Johnny Bråthen.

– Byrået på Jessheim har alltid vært i privat eie og jeg er lettet over at vi nå er rigget for nye 35 år med under navnet Berg-Hansen Reisebureau Jessheim AS.

Dermed er 10 arbeidsplasser sikret og byrået fortsetter med samme eiere, på samme adresse i Storgata 12 på Jessheim, samme stab og samme telefonnummer som tidligere — men med ny profil.

– Gjennom kjedetilknytningen til Berg-Hansen vil våre bedriftskunder få enda bedre løsninger gjennom ny teknologi og selvbooking samt utvidede åpningstider.

– Vi har også tro på at privatkunder fortsatt vil ha behov for et lokalt reisebyrå, avslutter Johnny Bråthen.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto/Illustrasjon: Amadeus)

Digital identitet skaper bedre reiseopplevelser

(Foto: Apollo Rejser)

Apollo lancerer rejser til Gambia

Bilskade - Personbil - Høyre side - If

Bilister bulker fordi de ikke følger vikeplikten

Boeing 737MAX8 - Elsa Beskow - Norwegian Air Shuttle

Premiär för direktflyg till Palma från Stockholm Skavsta Airport

(Foto: Serneke/Strawberry)

Sjekk ut og sjekk inn – disse nye hotellene åpner i Sverige i 2024!