logo-white

Reiselivsavisa sin sending på RadioRiksOslo uke 44 – 2022

Julemarkedene i Sverige, fotoutstillingen “Funkis & Formalin”, AirHelp og andre såkalte kundevennlige hjelpere, premiere på “Jule-Latter”, få 5000 kroner til å bruke ombord hos Havila Kystruten – dersom du bestiller nå og hvordan går det med Flyr, som lag frem sine regnskapstall torsdag formiddag ? Det er stikkordene for ukens utgave av Nye ReiselivsavisenRadioRiksOslo

Dekor - Julegran - Julemarked - Tallinn - Estland -
Det kimer snart inn til julemarkeder – i både Sverige og resten av Europa (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahl`s UkeTema: – AirHelp og andre såkalte kundevennlige hjelpere krever gjerne inn det flyselskapet skal betale deg etter EUs passasjerrettigheter. Men er det smart å bruke dem? Ikke slik jeg ser det….»»

Vidar Hodnekvam, rutinert standup-komiker: I kveld er det premiere på Jule-Latter der du i tillegg til Vidar Hodnekvam også vil møte Marius Thorkildsen, Nora Svenningsen og Henrik Støren.

Kristin Rosmo, frilansjournalist og fotograf: Utstillingen “Funkis & Formalin” – Farmasibygningen på Blindern”, som er åpen i Fotografiens Hus i Rådhusgata til 20. november.

Ebba Ekelund i Visit Sweden: Nå åpner de svenske julemarkedene, og Ebba tar oss med og forteller hva du kan kjøpe på markedene.

Harald Bråthen med Reisemix – litt av hvert fra reiselivet. Stikkord: Spektakulær lyskunstfestival langs Havnepromenaden, nye skip til Havila Kystruten, du får 5000 kroner til å bruke om bord -dersom du bestiller nå og hvordan går det med Flyr ?

Programledere er Trine Strømme og Knut Jeppsson som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Reiselivsavisa sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere nyheter og artikler om Reiselivsavisa på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Jessica Claren)

20 kulinariske nyheter på svenskekysten

(Foto: Saudi Tourism Authority)

Reisetips: AIUla i Saudi-Arabia

Den nye ruteåbning vækker smil hos repræsentanter fra både airBaltic og Billund Lufthavn (Foto: Billund Airport)

airBaltic udvider i Billund Lufthavn med rute til Tallinn

The Fjords DA har motteke fleire prisar for sine tre innovative fartøy i Vision-klassen. To av desse går på Nærøyfjorden, medan det tredje fartøyet opererer i Oslofjorden. Selskapet har i tillegg aktivitet med fleire båtar i Geiranger og Hardanger (Foto: Sverre Hjørnevik)

Norway’s Best Group blir eineeigar i The Fjords

(Foto: VisitTampaBay/ Rob Harris)

Gratis i Tampa Bay