logo-white

Matfestival i Sør-Carolina

Er du glad i mat og vin, bør du ikke gå glipp av festivalen Charleston Wine + Food, som navnet tilsier, er en festival med fokus på vin og mat.

Charleston Wine + Food - Matfestival - Charleston - Sør-Carolina
Charleston Wine + Food ble startet i 2005 og festivalen arrangeres den første weekenden i mars hvert år (fotokilder: discoversouthcarolina.com/related.dk)

På festivalen Charleston Wine + Food, som arrangeres i Sør-Carolina, kan du lære om de amerikanske sørstatenes kjøkken og delstatens unike matvariasjoner, kultur og oppskrifter på et av de mer enn 50 ulike arrangementene som finner sted i løpet av festivalens fem dager – 1.-5. mars 2023.

Her kan du for eksempel besøke Grand Tasting Tent, hvor du kan nyte mat og drinker fra mer enn 80 forskjellige leverandører, eller ta del i intime middager tilberedt av nasjonalt anerkjente kokker.

Les mer om Charleston Wine + Food HER og om Sør-Carolina HER

Les også: Opplev ville dyr langs Sør-Carolinas Coastal Highway 17 Destilleribesøk med levende musikk og cocktailer med en vri i Sør-CarolinaFuglekikking i Sør-Carolina

Flere reisetips, nyheter og artikler om det sørøstlige USA finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Air France KLM)

Air France og KLM: Lojalitetsprogrammet Flying Blue, lanserer en unik statusmatch i Norge

– Lefkas er en av Hellas mest uberørte øyer. Til tross for at øya er lett tilgjengelig med bilferje fra fastlandet, er det ennå ikke så mange turister som har oppdaget denne perlen, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen (Foto: TUI)

To nye greske perler tilgjengelige med TUI

(Fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian-konsernet fraktet 2,2 millioner passasjerer i april

(Ill. foto: ©otoerres)

Sammenbrudd i Avinor-forhandlingene

(Foto: Radisson Hotel Group)

Nye Radisson Blu Scandinavia Hotel, København