logo-white

Reiselivsavisa på RadioRiksOslo uke 39-2022

Øst og Sentral Europa satser på norske turister, Trine Strømme stadig på farten – nå står det fjerne østen for tur og hvorfor skriver media mest om feriereiser, har redaksjonene glemt det viktige forretningsreisesegmentet? Det er stikkordene for Nye ReiselivsavisenRadioRiksOslo uke 39 – 2022.

På god gammeldags rodeo i Iowa, Midt-Vesten (bilde: ©otoerres)

Rolf Forsdahls UkeTema: – Det er skrevet og sagt så mye om «reiselivsindustrien» i alle år. Men dette fokuset har i det alt overveiende vært rettet mot feriereiser. Hvorfor har redaksjonene glemt det viktige forretningsreisesegmentet?

Synnøve Elisabeth Aabrekk, daglig leder i Visit Sørlandet: For niende gang gjennomføres “Techpoint travel” – en konferanse om teknologi og digitalisering i reiselivet. Hvordan har utviklingen for reiselivet vært på dette området i løpet av alle årene denne konferansen er gjennomført?

Harald Bråthen: Øst og Sentral-Europa satser på norske turister, og i forrige uke var Ungarn, Tsjekkia, Polen og Slovakia representert med en workshop i Mathallen i Oslo. Harald var nylig i Budapest, og fikk høyst uventet styrket sin kulturelle kapital, selv om han fra sin rimeligste ståplass bare fikk med seg halve scenen på den restaurerte og flotte Budapest-Operaen.

Trine Strømme, stadig på farten: Nå venter snart en jobbreise til Kambodsja og Vietnam. Hva er det viktigste du venter å oppleve der, Trine?

Programledere er Trine Strømme og Knut Jeppsson som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Reiselivsavisa sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Reiselivsavisa på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Emirates Airline)

Emirates investerer i grønnere luftfart med midler fra eget bærekraftsfond

Kim Kallåk-Ertsås blir ny hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord fra 1. juni (Fototkilder: Clarion/Strawberry)

Lokal hotelier hentes til Clarion Collection Hotel Atlantic i Sandefjord

(fotokilde: africa tours / pexels)

Book en drømmeferie til Namibia: En eksotisk rejsedestination, du sent vil glemme

(Fotokilde: Air France KLM)

Air France og KLM: Lojalitetsprogrammet Flying Blue, lanserer en unik statusmatch i Norge

– Lefkas er en av Hellas mest uberørte øyer. Til tross for at øya er lett tilgjengelig med bilferje fra fastlandet, er det ennå ikke så mange turister som har oppdaget denne perlen, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen (Foto: TUI)

To nye greske perler tilgjengelige med TUI