logo-white

Solid vekst over Bodø lufthavn

Total 151. 746 passasjerer reiste over Bodø lufthavn i mars 2015. Det er 7,4 prosent flere enn samme måned året før. Veksten kommer på trafikken både til innland og utland. 

– Sammenlignet med en god del andre lufthavner ble veksten større enn forventet» sier lufthavnsjef Inger Hilde Tobiassen.

– Vi ser en økning i kabinfaktoren til de aller fleste av destinasjonene våre, og det er dette som drar opp trafikktallene til tross for streiken».

Den gode mars måneden drar opp trafikkstatistikken også hittil i år. I løpet av årets tre første måneder har det reist 384.623 passasjerer over lufthavna, tilsvarende en vekst på 1,4 prosent i forhold til samme kvartal i fjor.

Punktligheten i mars måned endte på 83,7 prosent. Dette er en tilbakegang på 0,7 prosent sammenlignet med samme periode i fjor, og skyldes i all hovedsak dårlig vær samt sent innkomne fly.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Air France KLM)

Air France og KLM: Lojalitetsprogrammet Flying Blue, lanserer en unik statusmatch i Norge

– Lefkas er en av Hellas mest uberørte øyer. Til tross for at øya er lett tilgjengelig med bilferje fra fastlandet, er det ennå ikke så mange turister som har oppdaget denne perlen, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen (Foto: TUI)

To nye greske perler tilgjengelige med TUI

(Fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian-konsernet fraktet 2,2 millioner passasjerer i april

(Ill. foto: ©otoerres)

Sammenbrudd i Avinor-forhandlingene

(Foto: Radisson Hotel Group)

Nye Radisson Blu Scandinavia Hotel, København