logo-white

Ving og Kickstart tar Kypros

Reisearrangøren Ving har opplevd en stor økning i interessen av treningsreiser i år, og utvider stadig tilbudet med turer som passer for alle nivåer og smaker. 2023 blir ikke noe unntak, og nå arrangerer de det som de mener selv blir neste års råeste trenings- og helsereise.

Martin Johnsrud Sundby - Kickstart Health - 2022
Martin Johnsrud Sundby (nr. to fra høyre ) sammen med sine kolleger fra Kickstart Health (Foto: Ving/Kickstart Health)

I mai neste år kan du bli med Ving og Kickstart på en uke til Kypros der du får en pangstart på veien til målene dine – enten det er en sterkere kropp, bedre kondisjon, vektnedgang eller et sunnere kosthold.

Martin Johnsrud Sundby - Kickstart Health - 2022
Martin Johnsrud Sundby (Foto: Ving/Kickstart Health)

Kickstart Health drives av klinisk ernæringsfysiolog Anette Skarpass Ramm, skilegenden Martin Johnsrud Sundby, i tillegg til motivator og trener Sondre Sundby. Teamet har flere personlige trenere, klinisk ernæringsfysiologer og fysioterapeuter i ryggen, og fellesnevneren er at alle har en visjon om å gi folk motivasjonen, kunnskapen og verktøyene som trengs for å lykkes med målene sine.

Hvem passer turen for?

Turen er designet for alle, men er ideell for deg som ikke har vært på treningsreiser før og som gjerne vil ta det første steget på veien til et bedre liv. Formålet med turen er å få deg i gang, introdusere deg for trening på sosiale og morsomme måter, og ikke minst lære deg verdien av et næringsrikt kosthold. Sammen med den dyktige gjengen fra Kickstart får man en introduksjon til treningsverdenen, og en mulighet for å virkeliggjøre drømmene om en sunnere og mer aktiv livsstil.

Hva kan man forvente?

Med Kickstart får du spennende foredrag, unike muligheter for en-til-en interaksjon med instruktører som sitter på bred faglig kompetanse og ulike treningsøkter som passer for alle. Innbakt i prisen får du også frokost og middag med drikke dekket. Med andre ord er alt tilrettelagt for en uke som kan forandre livet ditt!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(bildekilde: ticket)

En usikker verdenssituasjon styrer valg av reisemål

(Fotokilde: Amadeus)

Syv trender som vil løfte forretningsreisene i 2024

(fotokilde: BZ)

En guide til en bekymringsfri reise med baby

(Foto: Øystein Løwer Avinor)

Passasjertala vaks kraftig utanlands, men gjekk tilbake innanlands i mars

Fanad Head Lighthouse ligger ut mot Atlanterhavet - knapt 80 kilometer nord for LondonDerry (Foto: Tourism Ireland)

Irlands Wild Atlantic Way fyller 10 år !