logo-white

Viljaskolen er etablert!

Alt starter med en drøm, en drøm om å oppnå noe mer med sine evner, kunnskaper og erfaringer

Diplom - Viljaskolen - ex Jomfrureiser - Elever - Reiseliv - Turoperatører
– Hurra for våre sertifiserte Vilja ledere, sier eier og gründer Charlotte Ehde-Eliassen. Øverst fra venstre: Sofia Lea, Jasmin Haraldsen, Christina Nordstjärna, Marit Endresen, Helen Borge, Anneli Mjøen, gründer og eier Charlotte Ehde-Eliassen. Nedre rad fra venstre: Karianne Grorud, Julie B Christensen, Christina Straume og Christin Kalve. (Foto: Viljareiser)

Pågangen er derfor stor hos turoperatøren Vilja, mange melder seg og ønsker et samarbeide og søker om en mulighet til å få jobb som leder på reisene som arrangeres for kvinner av Viljareiser. 

– Dette ønske og denne drøm har vi nå tatt et steg videre, og har nå etablert og gjennomført den første Vilja skolen, forteller gründer og eier Charlotte Ehde-Eliassen.  

– Våre 11 første ledere for Vilja er nå sertifisert!

Hva kreves?

Partnere til Vilja ansattes ikke som reiseledere, men ledere. Det er en stor forskjell forteller Charlotte videre.

– Reiseledere forteller deg om severdigheter på reisemålet, men den type reiser er det ikke vi i Vilja tilbyr. Vår kunnskap og unikhet er gruppereiser med en eller flere aktiviteter inkludert. Og det er gruppereiser for kvinner. Våre ledere har en kunnskap, evne eller erfaring som vi gjerne vil fremme. Derfor er våre leder de beste innen sitt fag – vare seg det er yoga, trening, vandring, sykkel, SUP, mindfullnes, kultur, mat og vin eller hvorfor ikke pusteteknikk?  Derfor engasjerer vi ledere til våre reiser. En reiseleder kan vi alltid leie inn gjennom lokalt turistkontor, slik at vi også kan tilegne oss lokale kunnskaper og severdigheter – dit vi reiser.  


På Vilja skolen er lederne utdannet i:

  • førstehjelp i regi av Røde Kors
  • forventningsavklaring
  • kundehåndtering
  • bærekraftfilosofien til Vilja
  • skriveworkshop
  • fotoworkshop
  • sosiale medier
  • krisehåndtering

Spørsmål som hva det vil si å være en god leder, selskapets fortrinn, muligheter og viktigst av alt samholdet i grupper. Hvordan skape en god gruppedynamikk var en populær time og med mange gode innspill fra de ledere som alt har reist for selskapet i mange år. 

Deltagere på skolen var både erfarne ledere for Vilja og nye som ønsker å bruke sine evner og kunnskaper i samarbeide med turoperatøren. Variert alder, varierte interesser og med bopel flere steder i Norge – ikke bare fra Viken hvor Vilja har sitt kontor (Sandvika). Dermed kan det bli reiser med direkte fly fra andre steder enn bare Gardermoen – til feriedestinasjonen. 

Reiser i Norge

Vilja har også etablert seg som incoming turoperatør, det betyr at de tar imot bestillinger fra utenlandske turoperatører og organiserer opplevelsesrike gruppereiser i Norge for utenlandske kvinner.  

– Disse reisene kan da også ledes av våre nyutdannede ledere forteller, Viljaeier Charlotte.

– Så hos oss kan våre ledere dermed få to bein å stå på, smiler Charlotte. 

Nettsidene til Vilja finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Turistbåter i Istanbul (Bildekilde: Norwegian Air Shuttle)

Norwegian tilbake til Istanbul etter åtte års fravær

SAS - City Jet - CRJ 900 - take of fra Sola

1,8 miljoner passagerare reste med SAS i november

(Foto: Nordic Leisure Travel Group)

Direktefly fra Evenes til Mallorca !

(Fotos af Darina Belonogova/Pexels)

Gi dine gjester god søvn med komfortable sovesofaer

Nå blir det merverdiavgift på all netthandel fra utlandet