logo-white

Torleif Ernstsen ny finansdirektør i Hurtigruten

Torleif Ernstsen (39) blir ny finansdirektør i Hurtigruten. Han er siviløkonom med spesialisering i finans og statsautorisert revisor, og jobber i dag som direktør i corporate finance-avdelingen ved Carnegies Oslo-kontor.

Torleif Ernstsen (Foto: Carnegie)
Torleif Ernstsen (Foto: Carnegie)

Konsernsjef Daniel Skjeldam i Hurtigruten er svært fornøyd med at Ernstsen nå blir en del av selskapets toppledelse.

– Torleif har jobbet med Hurtigruten i ulike roller siden 2007, blant annet som rådgiver for TDR Capital under kjøpet av selskapet. Det er en stor fordel for oss å få en ny finansdirektør som er så godt kjent med selskapet og vår finansielle struktur. Jeg gleder meg til å få Torleif om bord, sier Skjeldam.

Ernstsen begynner i Hurtigruten 1. februar.

– Etter å ha jobbet med Hurtigruten gjennom flere år, har jeg blitt veldig imponert over selskapets sterke finansielle og operasjonelle utvikling. Jeg ser fram til å mønstre på laget som skal fortsette å styrke Hurtigrutens posisjon langs norskekysten, som verdensledende på ekspedisjonsseilinger i arktiske og antarktiske strøk, og til nye spennende destinasjoner, sier Ernstsen.

Torleif Ernstsen tar over stillingen som finansdirektør etter Asta Lassesen (35), som har hatt jobben siden 2011. Før helgen ble det kjent at hun går over i en ny stilling som kommersiell direktør i Hurtigruten.

Les også: Asta Lassesen ny kommersiell direktør i Hurtigruten

Inntil Ernstsen er på plass i sin nye stilling, vil Lassesen fungere både som finansdirektør og kommersiell direktør i Hurtigruten.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Norwegian - Boeing 737-800 - Alicante-Elche Airport

Norwegians mest populære reisemål høsten 2023

Interessen for luksuriøse, eksotiske vinterdestinasjoner har økt betydelig i vinter. Bestillinger til Maldivene og Mauritius har økt med henholdsvis 17 og 37 prosent, sammenlignet med i fjor. Zanzibar er allikevel den ubestridte norske favoritten med en økning på hele 83% (Bildekilde: TUI Group)

Stadig flere nordmenn unner seg en tur til paradis

(photosource: by tamarmarcopolostyle)

Cutting edge of fall veggies from The Chef’s Garden!

Fersk frugt på landsbymarkedet  (foto: ©otoerres)

Barcelonas markedshaller

Britannia Hotel Trondheim - London Taxi - fasade

Enæs-Hanssen ny Commercial Director for Britannia Hotel