logo-white

“THE LOFT” kåret til “Europas ledende flyselskapslounge for femte år på rad !

THE LOFTBrussels Airport er igjen kåret til “Europas ledende flyselskapslounge 2023” under den prestisjetunge kåringen World Travel Awards. Prisen ble delt ut under en eksklusiv gallamiddag i Batumi – Georgia, med utvalgte beslutningstakere, influensere og medierepresentanter fra reise-, turisme- og hotellbransjen til stede. Konseptet bak THE LOFT-loungen, som er utformet av Brussels Airlines og Lexus, har mottatt denne utmerkelsen hvert år siden den åpnet i 2018.

(Bilde: Brussels Airlines/Lexus)

– Å vinne denne prestisjetunge prisen for femte gang på rad, spesielt i konkurranse med lounger fra globalt kjente flyselskaper, er en stor ære. Det er en anerkjennelse av den harde innsatsen vi legger ned hver dag for å skape et sted der folk føler seg som hjemme. Jeg vil takke våre gjester for deres tillit, alle våre partnere for det gode samarbeidet, og selvfølgelig vårt team for å fremme belgisk gjestfrihet, uttaler Olivier Brynaert, leder for kundeopplevelse hos Brussels Airlines.

Flyplasslounge - “THE LOFT” by Brussels Airlines og Lexus - Brussel Airport - Belgia
THE LOFT på Brussels Airport (Foto: Brussels Airlines/Lexus)

– Denne prisen bekrefter THE LOFT som en håndfast realisering av vårt merkeløfte om å ‘oppleve noe fantastisk’, og å vinne den for femte gang på rad viser vår og alle våre partneres urokkelige engasjement for å forbedre oss år etter år i en verden med stadig skiftende kundeforventninger, uttaler Tommaso Grassi, leder for kommunikasjon og kundeopplevelse hos Lexus Europa.

– Med en blanding av Lexus Takumi-håndverk og japansk Omotenashi-gjestfrihet, tilbyr THE LOFT en unik personlig luksusopplevelse for forretningsreisende, forteller Grassi.

Over et område på mer enn to tusen kvadratmeter er loungen inndelt i luksuriøse områder med distinkte atmosfærer, inkludert en bar, komfortable sitteområder og et avskjermet arbeidsområde. Ikoniske Lexus-designelementer preger rommet, inkludert detaljer fra Lexus’ signaturgrill, Lexus-bibliotek og et Mark Levinson-lydsystem.

Flyplasslounge - “THE LOFT” by Brussels Airlines og Lexus - Brussel Airport - Belgia
THE LOFT på Brussels Airport (Foto: Brussels Airlines/Lexus)

Ved inngangen til THE LOFT blir gjester møtt med personlige detaljer som en varm velkomst og tradisjonelle varme Oshibori-håndklær. De kan slappe av med et bredt utvalg av digitale aviser i shiatsu-massasjestoler à la Lexus LS, nyte de ekstrasensoriske Grohe-dusjsuitene eller ta en forfriskende hvil i et soverom med stjernehimmel, før de nyter fin gourmetmat som inkluderer eksklusive godbiter fra en Neuhaus sjokolademaker.

THE LOFT på Brussels Airport er inspirert av det prisvinnende merkeområdet INTERSECT BY LEXUS i Tokyo. Dette unike loungekonseptet for flyselskaper er inspirert av Lexus’ luksus, design og tradisjonelle japanske Omotenashi-gjestfrihet, som handler om å forutse gjestenes behov før de selv gjør det.

Lexus-merkeambassadører ønsker gjester velkommen i THE LOFT hver dag fra kl. 05.00 til kl. 21.00.

Les også: “THE LOFT” by Brussels Airlines og Lexus kåret til Europas beste flyplasslounge (oktober 2022)

HER kan du lese mer om THE LOFT av Brussels Airlines og Lexus

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Torp Sandefjord lufthavn (bildekilde: torp.no)

SAS tilbake til Torp Sandefjord med ny rute til København

Slike SMS er falske - og er ikke fra Statens vegvesen (Foto: Skjermdump)

Pågående svindel: Ikke åpne falsk SMS fra Vegvesenet

(bildekilder: fyriresort.com/essgroup.se)

Reiselivsmagasinet på RadioRiksOslo torsdag 29. februar 2024

(Fotokilder: AdobeStock/USN)

Cruisetips: VIVAs elvecruise i Europa

Fra venstre: Daglig leder i Hyttetjenester Knut Skinnarland, sjef i Ignite Capital Magnus Baumann, styreleder i Hyttetjenester, Bjørn Vidar Wold Pedersen og styremedlem i Hyttetjenester, Jan Ivar Sæthre (Fotokilde: Ignite Capital)

Satser 17 millioner på hyttetjenester