logo-white

Storbyferie på husbåt i Hamburg

En helt unik ferieopplevelse midt i hjertet av Hamburg! Denne flotte og moderne husbåten ligger trygt fortøyd ved kanalen midt i byen. Her bor du tett på pulserende uteliv, spennende attraksjoner, førsteklasses restauranter og et mangfold av kulturopplevelser, samtidig som du ferierer i utradisjonelle og topp moderne omgivelser.

Husbåten i Hamburg kan leies gjennom Novasol (Pressebilde: Novasol)

Når du ankommer din helt spesielle losji i Tysklands nest største by, trer du inn i en bolig holdt i en flott, lys og moderne stil, helt i takt med byggestilen som kjennetegner det nye Hamburg.

Den sentrale beliggenheten sørger for utmerkede shoppingmuligheter nesten like utenfor landgangen, du har gangavstand til gode restauranter og et ypperlig utgangspunkt for å utforske små og store severdigheter. Om det skulle friste med en tur ut av bykjernen finner du offentlig kommunikasjon rett rundt hjørnet.

I sommersesongen er det 55 kvadratmeter store soldekket på taket av husbåten et perfekt sted å oppholde seg. Her er det rikelig med plass, uansett om du vil slange deg i solen eller prøve fiskelykken i kanalen. Området husbåten ligger i er forøvrig kjent for flere gode fiskeplasser, og skulle det friste mer med et slag golf er det heller ikke langt til flotte golfbaner.

I husbåten er det plass til fire personer samt et barn under fire år. Båten har et boarel på 115 m2, fordelt på et lyst og innbydende oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning, et stort soverom og et lekkert bad. Alle moderne hjelpemidler er på plass; såvel vaskemaskin og gulvvarme som oppvaskmaskin og barneseng/-stol.

Les mer om husbåten i Hamburg på NOVASOLs hjemmeside.

Ferie på vannet ved Berlin

Hos NOVASOL finnes det også andre muligheter for ferie til vanns i egen bolig. I Berlin kan du leie flotte og moderne husbåter med plass til mellom fire og seks personer. Du velger selv om du vil tilbringe hele ferien ved brygga eller om du vil seile ut i den tyske naturen. Båtene er enkle å betjene, og båtførerbevis behøves ikke.

Les mer om husbåten DBE010 på NOVASOLs hjemmeside.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Flere svensker handler i Norge (Fotokilde: AffiliJet)

Nå drar svenskene til Norge for å kjøpe billigere mat

Air Premia er et lite og forholdsvis nytt flyselskap Det ble stiftet i 2917 og har en flåte bestående av tre Boeing 787-9 Dreamliner. Rutenettet omfatter destinasjoner som Frankfurt, Tokyo, Singapore, Jeju, Bangkok, Ankara, Newark, Los Angeles, Ho Chi Minh City, samt Gimpo og Incheon i Sør-Koreas hovedstad Seoul. Til sommeren kommer også Oslo med på rutekartet (Foto: Air Premia)

Ny direkteflyrute Norge – Sør-Korea

(Bildestrøm: Hotels.com)

Horoskopenes hoteller: Hotels.com viser hvor du bør bo basert på stjernetegnene dine

(bildekilde: ticket.no)

Vårens weekendbyer utenfor topplisten

Københavns lufthavn, Kastrup  (foto: ©otoerres)

Igen rekordbillige flybilletter fra København – Prisfald på +60%