logo-white

Spill golf hele året på Mallorca

Med sine milde temperaturer er Mallorca en populær golfdestinasjon hele året. Øya er hjemsted for over 20 forskjellige golfbaner, og både nybegynnere og erfarne spillere har muligheten til å teste ferdighetene sine – eller forbedre dem – på en av de mange golfskolene der.

Alcanada - Golfbane - Mallorca - Spania
Golfspillere på Alcanada Golf Course, som ligger ved Port d’Alcudia (Fotokilder: fundaciomallorcaturisme.net/related.dk)

Med en gjennomsnittstemperatur på 19 grader er Mallorca en populær golfdestinasjon året rundt. Mange golfentusiaster kommer til øya for å teste ferdighetene sine på de naturskjønne banene, som blant annet er anlagt med frodige furu-, oliven- og mandeltrær og vakker utsikt.

Golfbaner på Mallorca

Mallorca byr på en god blanding av både eldre og nyere golfbaner, og alle er verdt et besøk.

En av Mallorcas eldste golfbaner er Golf Son Servera, som ligger på øyas østkyst. Banen ble laget på 1960-tallet og byr på en fantastisk utsikt over både fjell og hav mens du spiller. En annen av øyas eldre baner er Son Vida Golf fra 1965, som er kjent for sin tekniske banedesign som i høyeste grad krever en strategisk spillestil.

Blant øyas nyere golfbaner er parkbanen Golf Maioris, hvis utforming er preget av furu- og oliventrær. Banen kan spilles av alle ferdighetsnivåer. Bare 10 kilometer fra Mallorcas hovedstad Palma kan du også prøve å spille på banen T Golf Palma Puntiró, som er designet av den kjente amerikanske golfspilleren Jack Nicklaus.

Golf - Mallorca - Balearene - Spania
Det finner over 20 forskjellige golfbaner på Mallorca (Fotokilder: fundaciomallorcaturisme.net/related.dk)

Golfskoler for erfarne og nybegynnere

Ønsker du å finpusse spillestilen din, kan du besøke en av Mallorcas sju golfskoler, som tilbyr leksjoner for både erfarne og nybegynnere. Det er blant annet golfskoler på banene Golf Santa Ponsa, Alcanada Golf og Real Golf Bendinat.

Eksklusive golfhoteller

Drømmer du om den ultimate golfferien, har Mallorca også mer enn 40 hoteller som spesialiserer seg på golf – de aller fleste er 4- eller 5-stjerners. Blant hotellene kan vi nevne Golf Santa Ponsa, Alcanada Golf eller Real Golf Bendinat.

HER kan du lese mer om alle Mallorcas golfmuligheter

Les mer om Mallorca HER og HER – Flere nyheter og artikler om Mallorca finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Apollo Reiser)

Apollo lanserer reiser til Gambia

(Foto: Davy Byrnes/Dublin City)

Utforsk Dublin i fotsporene til Leopold Bloom under årets Bloomsday Festival

(Foto: Visit Maldives)

Maldivene – en pioner innen bærekraftig turisme

(Foto: RundtomiN)

Åpent skip med Havila Pollux i Stavanger

F.v. Bård Espeland, Head of fleet sales i Harald A. Møller AS, Jørn E. Skjeldrum, Fleet and Insurance Director i Hertz Norge, Trygve Simonsen Adm. dir. i Hertz Norge, og Ulf Tore Hekneby Adm. dir. i Harald A. Møller AS (Bildekilde: Hertz)

Hertz akselerer elbilsatsingen i Norge