logo-white

SkiStar satser stort på ny terrengpark i Trysil

Trysil har alltid vært kjent for å ha en av Norges beste terrengparker. Til neste sesong blir det enda bedre. SkiStar går «all in» og bygger en helt ny terrengpark for freeski og snowboard – en park med World Cup-standard. Dette blir et bra første steg for videreutvikling av skiområdet rundt Turistsenteret i Trysil.

SkiStar går «all in» og bygger en helt ny terrengpark for freeski og snowboard – en park med World Cup-standard (Foto: SkiStar)

– I planleggingen av den nye parken har vi konsultert både vår ambassadør Birk Ruud og skiforbundet og fått veldig gode tilbakemeldinger. Vi skal lage en fantastisk møteplass for ungdom, der alle som har lyst kan leke seg i det vi mener skal bli Norges beste terrengpark, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonssjef i SkiStar Trysil.

I dag ligger SkiStar Snow Park Trysil i bakke 22. Det har den gjort lenge. Nå flyttes den noen hundre meter lenger sør til bakke 79. Bakken skal breddes, det bygges en egen parkheis (t-krok) og parken får selvfølgelig veldig bra flomlys. Bakke 22 blir nå en bra carvingbakke.

Den nye parken blir om lag en kilometer lang, og skal romme blå, røde og svarte linjer med hopp og rails. For å sikre tidlig åpning og stabile forhold investerer SkiStar i det siste innen snøteknologi – ei linje med markedets mest effektive snøkanoner.

SkiStar ambassadør Birk Ruud (Foto: SkiStar)

– Vi har et bra og voksende freeskimiljø lokalt, Trysil har videregående med freeski- og snowboardlinje og ikke minst har vi et erfarent crew med god kompetanse på parkbygging. Vi vil tilby lokale og alle våre gjester en snow park i verdensklasse – for alle nivåer, sier Sanaker Lohne.

SkiStar Snow Park Trysil har i mange år vært arena for store konkurranser. I år arrangeres det NM for freeski helga etter påske, 5.-7. april. Under avslutningshelga, WinterEnd 19.-21. april, kommer OL-vinner Birk Ruud og kjører BU$I SHRED på fredag og BU$I JAM Pro på lørdag, der han har invitert en rekke bra kjørere.

– Vi har hatt NM for freeski og snowboard mange ganger, og det viser at vi har en bra snow park. Med den nye parken er vår ambisjon at vi fortsatt skal være arena for store konkurranser og events. Både lavterskel og konkurranser der vi kan se de beste vise seg fram. Vi har en bra dialog med skiforbundet, så får vi se hva vi kan få til. Spennende blir det i hvert fall, sier Sanaker Lohne.

Fakta:

  • SkiStar Snow Parks finnes på alle destinasjoner, Trysil, Hemsedal, Åre, Sälen, Vemdalen og Stockholm Hammarbybacken.
  • Parkene er designet i samarbeid med freeskistjernene, Birk Ruud og Jesper Tjäder.
  • SkiStar Snow Parks har linjer for alle nivåer. Fra enkle grønne og blå, til mer avanserte røde og svarte.
  • SkiStar Guides har profesjonelle instruktører for alle som vil lære mer om hvordan du kjører park – fra det enkle til det avanserte.
  • SkiStar Snow Park Jib Academy Trysil: gratis ski- og snowboardinstruksjon for barn og unge 29. mars og 6. april

Flere nyheter og artikler om Trysil finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Wyoming Office of Tourism)

Bli en del av Dutton-familiens cowboyliv i den populære serien Yellowstone

(fotokilde: goturkiye.com)

Kulinariske opplevelser langs kysten av Egeerhavet

(Foto: © Milo-Profi)

Fem spisesteder i Brügge, Belgia

Familierafting med TrysilGuidene (Foto: Destinasjon Trysil)

Drømmestart for Trysils nye AI-kampanje

(bildkälla: zmartagroup.com)

Här får du Europas billigaste semestervecka