logo-white

Skal markedsføre Norge i utlandet

En ny film med Pål Anders Ullevålseter skal markedsføre Norge i utlandet. Det er et stort globalt marked for motorsykkelturister og De Historiske Hotel og Spisesteder med Straand Hotel og Hubriding.no i spissen tar nå opp kampen med blant annet Østerrike og Mellom-Europa som har vært ledende MC-turisme markedet i årtier. Hubriding.no er et digitalt kartkonsept med flotte ruter for motorsykkel, sykkel og flotte bilder i Norge.

Innsjekking - Straand Hotel - Telemark - Pål Anders Ullevålseter
Katrine Straand sjekker inn Pål Anders Ullevålseter med humor og parodi fra James Bond filmene. Idemaker Arve Lønnum til venstre i bildet. (bildekilde: straand.no)

Motorsyklist og 12 ganger Rally Dakar-deltaker Pål Anders Ullevålseter (53), som har vunnet fire realityserier for kjendiser, Isdans i 2007, 71 grader Nord i 2011, Farmen kjendis i 2018 og Mesternes Mester i 2019 spiller hovedrollen i en ny internasjonal YouTube, Facebook og Instagram-film som er laget for å markedsføre Norge som det beste sted i verden å kjøre motorsykkel.

– Norge er helt unikt med sine flotte svingete veier, sier Pål Anders Ullevålseter.

Pål Anders Ullevålseter - Filmopptak - Kvitseidkleivene - Telemark
Pål Anders Ullevålseter i forbindelse med opptakene i Kvitseidkleivene under filmopptakene. (bildekilde: straand.no)

Filmen er spilt inn i Vrådal i Kviteseid kommune i Telemark og vi ser Pål Anders Ullevålseter på tur i et vakkert landskap hvor han ender med å kjøre opp trappene og inn i hotellet. Alle andre må parkere utenfor.

– Gjennom bruk av humor, litt ironi og flotte landskapsbilder, samt overraskelse, har vi skapt en film som egner seg godt for alle digitale plattformer, sier Lars Arne Straand som er adm. direktør på Straand Hotel i Vrådal og ansvarlig for Hubriding.no i Norge.

Lars Arne Straand - Direktør - Straand Hotel - Telemark
Lars Arne Straand er stolt over at hotellet nå kan markedsføres internasjonalt som kanskje det beste motorsykkelhotellet i verden. (bildekilde: straand.no)

Hotellet har på få år tatt posisjonen som landets ledende hotell med fokus på motorsykkel, flotte biler og vanlige syklister.

– Det er stort trykk nå i hotellmarkedet siden nesten alle nordmenn blir å ha Norgesferie i år også. Det merker vi på alle de historiske hotellene fra Agder i sør til Troms og Finnmark i nord. Med denne filmen vil vi både nå et norsk, nordisk og globalt marked med interesse for gode kjøreopplevelser, sier Nils Henrik Geitle, som er adm. direktør for De Historiske Hotel og Spisesteder i Norge.

De Historiske er en medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. Der er 66 hoteller, 23 spisesteder og to båter som er medlem av gruppen.

– Innspilling gikk av stabelen på en av årets varmeste dager med et fantastisk vær. Det er utrolig morsomt å få være en del av markedsføringen av de flotte norske veiene. Våre svingete veier passer perfekt for motorsykkel, classic car og vanlige syklister, sier Pål Anders Ullevålseter som selv har kjørt motorsykkel over hele verden. Både som turist og idrettsutøver.

Ullevålseter er landslagssjef for det norske Endurolandslaget og fikk andreplassen i Rally Dakar i 2010. Han ble europamester i Enduro i 1998 og 2000 og tok VM-tittelen sammenlagt i Ørkenrally i Dubai i 2004. Foruten å vinne de fire realityseriene, Isdans i 2007, 71 grader Nord i 2011, Farmen kjendis i 2018 og Mesternes Mester i 2019 har han også deltatt på Skal vi danse i 2013.

– Vi er utrolig stolt over at Telemark nå bidrar med å markedsføre Norge med våre unike veier, sier Anne-Hege Svartdal som er reiselivsdirektør i Visit Telemark.

– Filmen kommer perfekt nå som verden sakte, men sikkert kommer tilbake til normalitet etter Covid-19 tiden. Gjennom filmen vil vi nå millioner av motorsykkel interessenter over hele verden, som nå kan starte å se i retning av Norge og Telemark som en spennende reiselivsdestinasjon, sier Svartdal.

Anne-Hege Svartdal - Direktør - Visit Telemark
Anne-Hege Svartdal er stolt over å løfte frem Telemark som et unikt fylke å kjøre motorsykkel, flotte biler eller bruke tråsykkel som turist. (bildekilde: straand.no)

– Her har vi brukt flere spennende filmteknikker for å skape et sterkt digitalt uttrykk, tilpasset de sosiale medieplattformene YouTube, Facebook og Instagram, sier Hans Kristian Lahus, daglig leder, Reklamebyrået Superlativ i Bø i Telemark som har stått for produksjonen.

Ideen til filmen er utviklet av advokat Arve Lønnum i Advokatfirmaet Lønnum i Oslo som selv er aktiv motorsyklist. Han tok en time fri fra lovsamlingen og hygget meg med noe helt annet.

– Jeg fikk ideen en sen nattetime. At hotellet og Pål Anders Ullevålseter tente på ideen og umiddelbart satte i gang å gjøre den til virkelighet, er bare imponerende, sier Arve Lønnum.

– God natur, flotte bilder og film, samt litt dårlig skjult selvironi er en universell god måte å nå det norske, nordiske og internasjonale MC-publikummet på.

Pål Anders Ullevålseter - Motorsykkel - Filmopptak - Straand Hotel - Telemark
Pål Anders Ullevålseter, kjører inn og ut av Straand Hotel i Vrådal i Telemark i ny internasjonal reklamefilm for å trekke besøkende motorsyklister til Norge. (bildekilde: straand.no)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Polarsirkelen lufthavn - Mo i Rana - Illustrasjon

AF Gruppen skal bygge ny flyplass i Mo i Rana

Stena Estelle _Ferje - Karlskrona - Sverige

Stena Estelle sejler fra d. 4. september

Crew - Norse Atlantic Airways - BER - Berlin International Airport Willy Brandt

Norse starter Berlin – Fort Lauderdale – Blir størst på langdistanse ut fra Berlin

Restaurant - Spania - Verdens 50 beste restauranter 2022 - Spanias turistkontor

Seks spanske restauranter er blant de 50 beste i verden

Janne Johansen - Hotelldirektør - Quality Hotels - Nordic Choice

Janne Johansen overtar ledelsen av Quality Hotel 33