logo-white

Scandic Nidelven varsler storstilt oppgradering

Hele 3500 kvadratmeter kurs- og konferansefasiliteter på Scandic Nidelven skal oppusses og oppgraderes. Arbeidene starter i slutten av juni.

Scandic Nidelven - Hotell - Trondheim
Kurs- og konferanseavdelingen på Scandic Nidelven skal gjennom en omfattende renovering før høsten. Innfelt hotelldirektør Kjetil Vassdal (Foto: Scandic Norge/Tone Mella)

– Dette er en oppgradering som har vært planlagt lenge, og endelig er vi klare til å sette i gang. Vi har en klar ambisjon om å være ledende på kurs- og konferanser i Trondheim sentrum, og med disse grepene skal vi befeste vår posisjon som nettopp det, sier hotelldirektør Kjetil Vassdal.

Renoveringen starter i slutten av juni, og før høstsesongen starter skal 3500 kvadratmeter med kurs- og konferansearealer pusses opp. Gulv, vegger og tak skal renoveres i samtlige 22 møterom, og fellesarealer som lounger og buffetområder vil få nye møbler. Trondheimssalen vil bli oppgradert med nye bord og stoler, og både her – og i resten av møteavdelingen – vil det installeres nytt og moderne AV-utstyr.

Jeg gleder meg stort til å komme i gang med disse oppgraderingene, og ikke minst til å starte høstens kurs- og konferansesesong med splitter nye fasiliteter. Før den tid skal vi imidlertid gjennom en svært god og travel sommersesong her på hotellet, sier Vassdal.

Scandic Nidelven er et Svanemerket-sertifisert hotell, og har et gjennomgående fokus på bærekraft i drift. Som et ledd i renoveringen av hotellet, skal det også klargjøres for en såkalt BREEAM In use-sertifisering.

– Dette er en anerkjent miljøsertifisering for allerede etablerte bygg, og skal sikre at hotellet har bærekraftige løsninger som bidrar til å redusere miljøavtrykket. Dette blir et stort løft for hotellet, og er i tråd med hotellets øvrige miljøprofil, sier teknisk sjef for Scandics hoteller i Trondheim, Svein Arne Eggen.

Scandic Nidelven har 343 rom, 22 møterom og en total kurs- og konferansekapasitet på 1200 personer. Hotellet har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost 13 ganger, og ligger sentralt plassert ved Nidelven i sentrum av Trondheim.

Flere nyheter og artikler om Scandic Nidelven finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Boeing 737MAX8 - Ny livery - Icelandair

Icelandair til Detroit

Bø Camping - Telemark - Norge - First Camp

Bø Camping blir First Camps tredje oppkjøp i Norge

Sint Maarten Kulinarisk måned - November 2022 - USN

Kulinarisk måned på karibiske Sint Maarten

Boeing 737-8 - MAX - Flyr Norway - 2022

Tonje Wikstrøm Frislid fratrer – Brede Huser ny toppsjef i Flyr

Fly - innflyvning - SVG - Stavanger Sola - august 2020

Svenskt flygprisindex for resa vecka 51