logo-white

Scandic Nidelven til topps igjen: – Frokost i verdensklasse

Jubelen sto i taket da Scandic Nidelven vant kåringen av Norges beste hotellfrokost for 14. gang. Førsteplassen i konkurransen delte de med et annet trondheimshotell.

Scandic Nidelven - Norges beste hotellfrokost - 2022
Glade vinnere: Direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting, og hotelldirektør Kjetil Vassdal på Scandic Nidelven. (Foto: Tone Mella/Scandic Norge)

Twinings Best Breakfast ble i år arrangert for første gang siden pandemien, og den gjeve finalen ble avholdt på Gimle Kino i Oslo. Scandic Nidelven har vunnet prisen for Norges beste hotellfrokost 13 ganger tidligere, og var i år nok en gang i finalen – denne gangen sammen med Britannia Hotel og Thon Hotel Rosenkrantz.

Nytt av året var det imidlertid at juryen hadde besluttet at førsteplassen skulle deles mellom to hoteller: Scandic Nidelven og Britannia Hotel. Da administrerende direktør i Haugen-Gruppen, Atle Farmen, leste opp vinnerne, sto jubelen i taket i begge leirer.

– Kvaliteten på norske hotellfrokoster er enormt høy, og når jeg ser hva vinnerne her i dag leverer, så vil jeg si det er i ypperste verdensklasse. Scandic Nidelven fortsetter å heve seg til et nytt nivå år for år, sier Farmen.

– Slutter aldri å imponere

Dette var 14. gang av 16 mulige Scandic Nidelven gikk til topps i kåringen.

– Vi jobber kontinuerlig for å gi gjestene våre den aller beste starten på dagen, og at vi nok en gang dominerer i denne konkurransen er en bekreftelse på at vi gjør noe riktig. Takk til alle de fantastiske medarbeiderne våre som aldri slutter å imponere, og takk til Scandic Nidelven for nok en enorm frokostbragd, sier direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting.

For å hevde seg, må hotellene levere på produktkvalitet, utvalg, presentasjon, informasjon til gjestene, service, atmosfære, renhold og ryddighet. På Scandic Nidelven har de levert kruttsterkt på disse parameterne i en årrekke, og nå sikter de ansatte på hotellet mot nye høyder.

Motiverte og opptatt av utvikling

– Vi har bygget en sterk frokostkultur her på hotellet, og kommer til å fortsette å jobbe hardt for å levere landets beste frokost. Vi har et motivert team som hele tiden tenker på hvordan vi kan utvikle oss videre, og jeg ønsker å rette en stor takk til dem for det de har fått til. Det er rett og slett helt fantastisk, sier hotelldirektør Kjetil Vassdal.

Det er Haugen-Gruppen som arrangerer Twinings Best Breakfast, og mer enn 400 hoteller har blitt vurdert i årets utgave. Dette var 16. gang Twinings Best Breakfast ble arrangert.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Topp ti reisemål fra Norge – 270 000 Norwegian-passasjerer til Spania

Havila Castor - Hjørundfjorden - Sunnmøre - Møre og Romsdal

Havila utvider sesongen i Geirangerfjorden

Sotaventolagunen på Fuerteventura, Kanariøyene (Foto: Spanias Turistkontor)

Spania har flest miljømerkede strender

(Foto: Mikko Ryhänen / Finnair)

Finnair åpner ny og oppgradert lounge på Helsingfors – Vanda

Italiensk mat er nordmenns favoritt, viser ny undersøkelse  (Bildekilde: Ticket)

Det beste matlandet å besøke