logo-white

Scandic Holmenkollen Park åpner dørene i juni

Torsdag den 16. juni åpner Scandic Holmenkollen Park etter et drøyt år med omfattende renovering. – Vi har gledet oss lenge til å vise frem dette unike hotellet, sier direktør Claus Petersen.

Claus Petersen - Direktør - Scandic Holmenkollen Park
Innspurt på toppen av Oslo: Direktør Claus Petersen gleder seg til åpningen av Scandic Holmenkollen Park 16. juni. (Foto: Synne Bryhn/Scandic Norge)

På det tradisjonsrike hotellet er man i disse dager i sluttfasen av en omfattende renovering sammen med gårdeierne Eiendomsspar og Rica Eiendom. Storbyhotellet ved marka vil få et nytt og moderne uttrykk, samtidig som tradisjon og historie er nøye ivaretatt. 16. juni åpner hotellet for gjester og besøkende.

– Det er mer enn to år siden det sist var gjester her på hotellet, så det skal bli fantastisk å se de nye lokalene fylles opp av gjester og besøkende. Vi har gledet oss lenge til å vise frem dette unike hotellet, og er klare for det som forhåpentligvis blir en fantastisk sommer, sier direktør Claus Petersen.

Suiter - Dragebygget - Scandic Holmenkollen Park - 2022
I Dragebygget kommer det 27 eksklusive rom og suiter. Her er oppholdsrommet til en av de unike suitene. (Foto: Mellbye)

376 flotte rom og suiter. 1500 kvadratmeter treningssenter og spa. Konferanseavdeling som rommer opptil 1200 personer. Vinkjeller, bistro og bar. Unik utsikt over hovedstaden og kort vei til fantastiske naturopplevelser. Scandic Holmenkollen Park skal bli Østlandets foretrukne destinasjonshotell, og det å bo på hotellet skal være en opplevelse i seg selv.

– Jeg har vært direktør på dette hotellet tidligere, og synes det er fantastisk å være tilbake igjen. Jeg er stolt av det nye hotellet som er i ferd med å ta form, og ser frem til å se gjestenes respons. Allerede når man kommer inn i hovedbygget vil man se de store endringene vi har gjort. Her har vi åpnet opp, og den som kommer inn døra vil bli trukket mot den spesielle fossen vi har bak hotellet. Den så man aldri før, sier Petersen.

I løpet av den kommende måneden er det mange detaljer som skal på plass på toppen av Oslo. Alle fellesområder skal møbleres, og det samme skal en lang rekke rom. Resepsjonsdisk og buffémøbler skal settes opp, og 66 paller med servise skal pakkes ut og rengjøres. De ansatte på hotellet overtar kontorlokalene i løpet av inneværende uke, og utenfor hotellet er landskapsarkitekter i gang med å få uteområdene til å skinne.

– Det blir en hektisk måned, og det er mye som skal pakkes ut og plasseres inn. Fra 1. juni er hele teamet på plass, og da begynner vi også en intens opplæringsperiode frem mot åpning, sier hotelldirektøren.

Les også: Claus Petersen ny direktør ved Scandic Holmenkollen Park (februar 2022)

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER og HER

Pool - Spa - velvære - Trening - Scandic Holmenkollen Park 2022
Gjestene vil få mulighet til å boltre seg på 1500 kvadratmeter spa og treningssenter. (Foto: Metropolis)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Norwegian - Boeing 737-800 - Alicante-Elche Airport

Norwegians mest populære reisemål høsten 2023

Interessen for luksuriøse, eksotiske vinterdestinasjoner har økt betydelig i vinter. Bestillinger til Maldivene og Mauritius har økt med henholdsvis 17 og 37 prosent, sammenlignet med i fjor. Zanzibar er allikevel den ubestridte norske favoritten med en økning på hele 83% (Bildekilde: TUI Group)

Stadig flere nordmenn unner seg en tur til paradis

(photosource: by tamarmarcopolostyle)

Cutting edge of fall veggies from The Chef’s Garden!

Fersk frugt på landsbymarkedet  (foto: ©otoerres)

Barcelonas markedshaller

Britannia Hotel Trondheim - London Taxi - fasade

Enæs-Hanssen ny Commercial Director for Britannia Hotel