logo-white

Rekordomsetning for TUI Group

Det internasjonale reiselivskonsernet TUI Group oppnådde en rekordomsetning på 3,6 milliarder euro i andre kvartal, en økning på 16 prosent sammenlignet med året før. 

– Vi ser vekstmuligheter i nye markeder, gjennom et bredere dynamisk tilbud, og dermed når vi flere målgrupper. De to første kvartalene av året var svært vellykkede operasjonelt sett, sier administrerende direktør, Sebastian Ebel i TUI Group (Foto: TUI)

TUI Group kan se tilbake på et sterkt andre kvartal av regnskapsåret.

Rekordomsetning

– Reiselysten og viljen holder seg høy. Vi ser vekstmuligheter i nye markeder, gjennom et bredere dynamisk tilbud, og dermed når vi flere målgrupper. De to første kvartalene av året var svært vellykkede operasjonelt sett, sier administrerende direktør, Sebastian Ebel i TUI Group.

Det internasjonale reiselivskonsernet hadde 2,8 millioner gjester totalt i rapporteringsperioden og oppnådde en rekordomsetning på 3,6 milliarder euro. Det utgjør en økning på 16 prosent sammenlignet med året før (Q2 2023: 3,2 milliarder euro).

Nøkkeltall for sommeren

  • Gjennomsnittsprisene i sommer er 4 prosent høyere enn i fjor.
  • 60 prosent av reiseprogrammet er solgt, noe som er det samme nivået som på samme tidspunkt i fjor.
  • Totalt har det per nå kommet inn 9 millioner bestillinger, noe som er en økning på 5 prosent. 

TUI forventer et helårsresultat med en økt omsetning i 2024 på minst 10 % og en økning i det underliggende driftsresultatet på minst 25 % sammenlignet med i fjor.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Apollo Reiser)

Apollo lanserer reiser til Gambia

(Foto: Davy Byrnes/Dublin City)

Utforsk Dublin i fotsporene til Leopold Bloom under årets Bloomsday Festival

(Foto: Visit Maldives)

Maldivene – en pioner innen bærekraftig turisme

(Foto: RundtomiN)

Åpent skip med Havila Pollux i Stavanger

F.v. Bård Espeland, Head of fleet sales i Harald A. Møller AS, Jørn E. Skjeldrum, Fleet and Insurance Director i Hertz Norge, Trygve Simonsen Adm. dir. i Hertz Norge, og Ulf Tore Hekneby Adm. dir. i Harald A. Møller AS (Bildekilde: Hertz)

Hertz akselerer elbilsatsingen i Norge