logo-white

Reiselivsavisa på RadioRiksOslo uke 15 – 2023

På fem-stjerners hotell i København, boken “mine beste reisemål”, Vålerenga-vandrerne i Oslo, nye reisemål for Trine Strømme og trumfer hensynet til egne feriebehov og ferieønsker hensynet til forhold rundt oss og som vi burde være opptatt av ? Det er stikkordene for denne ukens utgave av Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo.

Utstein Kloster - Mosterøy - Stavanger - Rogaland
Klostervågen på Utstein i Boknafjorden, Rogaland (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls UkeTema: – Turistindustrien har tradisjon for å hevde at turismen er upolitisk og nøytral i alle henseende. Er det hensynet til egne feriebehov og ferieønsker ikke behøver å ta hensyn til forhold rundt oss og som vi utenom ferien er/bør være opptatt slik at av?

Alf G. Andersen, journalist og forfatter: “Mine beste reisemål”

Harald “Hakki” Haugen, tidligere toppspiller i Vålerenga Hockey og mange ganger Kongepokalvinner: Hver mandag og fredag kan du møte “Vålerenga-vandrerne”, tidligere ishockey- og fotballspillere som går lange turer gjennom Oslos gater -helt til det blir grønt. Da byttes Oslo-gatene med herlige golfbaner. Hva er bakgrunnen for disse turene, og hva får de oppleve av stort og smått – inkludert hyggelige besøk hos idrettsvenner, og nødvendige kaffestopp ?

Harald Bråthen: Invitasjonstur med to netter på fem-stjerners hotell i København. Var det wonderful, wonderful Copenhagen – eller? Og hvordan kommer Kate Middelton inn i bildet?

Trine Strømme er hjemme i Norge igjen: Hvilke reiseplaner har hun nå ?

Programledere er Trine Strømme og Knut Jeppsson som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Reiselivsavisa sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)


Tidligere nyheter og artikler om Reiselivsavisa på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Norwegian - Boeing 737-800 - Alicante-Elche Airport

Norwegians mest populære reisemål høsten 2023

Interessen for luksuriøse, eksotiske vinterdestinasjoner har økt betydelig i vinter. Bestillinger til Maldivene og Mauritius har økt med henholdsvis 17 og 37 prosent, sammenlignet med i fjor. Zanzibar er allikevel den ubestridte norske favoritten med en økning på hele 83% (Bildekilde: TUI Group)

Stadig flere nordmenn unner seg en tur til paradis

(photosource: by tamarmarcopolostyle)

Cutting edge of fall veggies from The Chef’s Garden!

Fersk frugt på landsbymarkedet  (foto: ©otoerres)

Barcelonas markedshaller

Britannia Hotel Trondheim - London Taxi - fasade

Enæs-Hanssen ny Commercial Director for Britannia Hotel