logo-white

Reiselivsavisa på RadioRiksOslo

Skogbranner i Hellas og Tyrkia, hvordan har The Well klart seg under pandemien, karantenebestemmelser som endres over natten og hvor har de unge tilbrakt Oslo-sommeren. Det er noen av stikkordene for Nye ReiselivsavisenRadioRiksOslo uke 31 – 2021.

Fra en av de helårsgrønne golfbanene på La Manga Club i Spania (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahl`s UkeTema: UDs reiseråd er stert moderert. Men land etter land går fra grønt til oransje eller rødt. Den fjerde smittebølgen slår inn over oss, og karantenebestemmelser endres over natten. Samme gjør andre smitteverntiltak både hjemme og ute. Hva gjør dette med oss som reisende forbrukere? Hvor sikre kan vi være på at vi ikke påføres tap selv om vi er aldri så påpasselige med å velge «grønne» reisemål?»

Paal Espen Hambre på ferie med familien i Hellas: På Facebook har han delt dramatiske bilder fra skogbrannen på Rhodos som også er rammet av en hetebølge med temperaturer på opptil 50 grader pluss. Fra den greske ferieøya kan han også se røykskyene fra skogbrannene i nabolandet Tyrkia. Det som bekymrer han mest er hjemkomsten til Oslo lufthavn Gardermoen og meldingene om opptil fem-seks timers ventetid i køen der.

Andre Julseth, direktør for The Well, Spa og hotell på Sofiemyr sør for Oslo: The Well under pandemien, nytt hotell å plass, hva vil det bety for The Well ?

Carmen Sophia Benz, sommerjournalist I nettavisa Vårt Oslo, samt elev på videregående: Hun har spurt 45 ungdommer hvor de har tilbragt Oslo-sommeren, og hvilke steder de vil anbefale. Carmen har samlet alle svarene og vil gi lytterne en oversikt.

Programleder er KNUT JEPPSSON som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Nye Reiselivsavisen sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag:kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Nye Reiselivsavisen på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Singapore Airlines)

Singapore Airlines leverer rekordhøyt nettoresultat

(Foto: Markus Gjengaar)

Citybox lanserer innsjekkingsterminaler sammen med teknologiselskapet Heisenbug

(Kilde bildestrøm: Hotels.com)

Den ultimate K-beauty opplevelsen i Seoul: Hotels.com lister de beste spa-hotellene for strålende hud

(Foto: Royal Caribbean)

Royal Caribbean presenterer sitt nye cruiseprogram

Danmarkshallen summede af liv og glæde weekenden lang (Foto: MCH/Lars Møller)

Forrygende feriefest fortsatte i Herning