logo-white

RadioRiksOslo med ukens Reiselivsavis

Busstur til pasjonsspillet i Oberammergau med biskop som reiseleder, ny bok om gledene med togferie, Tyskland vil ha flere gjester fra Norge, ny flyrute mellom Bergen og Lübeck, sesongåpning hos 260 års-jubilanten Hadelands Glassverk og hviken betyding hadde 68-generasjonen med flower-power for dagens reiseindustri ? Dette er stikkordene for Nye ReiselivsavisenRadioRiksOslo uke 19 – 2022.

Risøybrua - Smedasundet - Haugesund - Rogaland
Risøybrua fra 1937 ved Smedasundet i Haugesund (foto: ©otoerres)

Rolf Forsdahls UkeTema: – Hviken betyding hadde 68-generasjonen med flower-power, Interrail og frigjøring fra foreldregenerasjonens normer for dagens reiselivsindustri?

Joelle Janz, leder av det tyske turistkontoret i Norge: Tyskland satser for fullt på å få turismen på topp igjen, og for å få til dette, var nesten 400 deltagere fra oppimot 40 land med på «Det tyske reisemarkedet» (GTM- Germany Travel Mart) i Sør-Tyskland i forrige uke: Hvilke forventninger har Tyskland til turismen denne sommeren? og nå kommer også en ny flyrute mellom Bergen og Lübeck, hva kan denne bety for turist-trafikken mellom Norge og Tyskland – begge veier?

Busseier og busselskap-driver Rolf Lie i Askeladden: 5. august setter han seg selv bak rattet og kjører bussen til pasjonsspillene i Oberammergau i Tyskland med biskopen i Tunsberg, Jan Otto Myrset, som reiseleder.

Sigrid Elsrud, Togblogger og forfatter av boken «Ferie med tog. Reiseglede langs skinnene»: Gleden ved togreiser – i inn- og utland: Når og hva startet denne toginteressen? Hva har den betydd for deg og familien? Hvilke nye mål har du med togreisene dine? Hva ønsker du å oppnå med boken din?

Caroline Francke Berg, salg- og markedssjef Hadeland Glassverk: Hadeland Glassverk fyller 260 år i år og inviterer til stor sommeråpning lørdag 14. mai med flere spennende arrangementer: Kunstutstillingen 12 norske giganter i Galleri 2, Skattekammeret – nytt museum som åpnes av LO-leder Peggy Hessen Følsvik og eieren Atle Brynestad, samt åpningskonsert med Eva Weel Skram.

Programledere er Trine Strømme og Knut Jeppsson som også er ansvarlig redaktør og utgiver.

Reiselivsavisa sendes på FM 101.1 i Oslo-området og er tilgjengelig over hele verden på www.RadioRiksOslo.no og Soundcloud.com.

Sendetider:

  • Torsdag: kl. 12.00
  • Fredag: kl. 18.00 (reprise)

Tidligere saker om Reiselivsavisa på RadioRiksOslo finner du HER og HER

Hotel Maritim - Scandic - Smedasundet - Haugesund
Haugesund med Smedasundet og Maritim Hotel (foto: ©otoerres)
Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(billede: seafoodfestival.dk)

Danmarks nye restaurantfestival: Seafood Festival er en hyldest til fisk og skaldyr

Vulkanflyvning over Island  (Foto: Icelandair)

Kuldereiser har kommet for å bli – Norge og Island på topp

Prince Gallery Tokyo Kioicho i Tokyo (Fotokilde: JNTO)

Stjerneregn fra Forbes Travel Guide i Japan

TUI har gått inn som hovedsponsor for maratonen på Mallorca fra og med 2024 og inntil 2026. Synes du 42 km blir litt for langt, kan du velge å løpe halvmaraton eller 9 km i stedet (Foto: TUI)

Løp maraton på et av sommerens mest populære reisemål

(Foto: Alabama Travel)

Vintog til Alabamas Toscana