logo-white

Pilsner Urquell åpner interaktivt ølsenter i Praha

Tsjekkiske Pilsner Urquell Brewery vil våren 2023 åpne et stort interaktivt ølsenter på Wenceslas Square i Praha. Slagordet for prosjektet er: Pilsner Urquell: The Original Beer Experience.

Tsjekkisk øl i glasset. Nå åpner Pilsner Urquell et interaktivt ølsenter i Praha (Ill.foto: otoerres)

– Vi er henrykte over å endelig kunne oppfylle vår langvarige drøm om å skape et representativt rom i Praha hvor vi kan fortelle den fascinerende historien om Pilsner Urquell på en attraktiv og moderne måte. Det er en vakker gave for å markere 180-årsjubileet for den første batchen av den gylne pilsneren, sier Dragos Constantinescu, administrerende direktør i Pilsner Urquell.

Her kan du lære mer om historien til Pilsner Urquell, som introduserte verdens mest populære øl, pilsner, allerede for 180 år siden. Og her vil læringsprosessen involvere alle sanser!

I tillegg til den interaktive utstillingen, vil den historiske bygningen på Wenceslas-plassen også inkludere en pub, en restaurant og en butikk. Fordelt på tre etasjer, kan de besøkende utforske den fascinerende historien om øl generelt og merket Pilsner Urquell spesielt.

Her blir du tatt med inn i de hemmelige prosessene knyttet til ølbrygging og kunne nyte smaksprøver i en autentisk ølhall, der tapperne vil guide de besøkende gjennom den edle kunsten med øltapping.

Som en del av den eksklusive „tappeutdanningen“, kan de besøkende lære hvordan de tapper Pilsner på hladinka, šnyt og mlíko måten. Dessuten får de muligheten til å smake ulike ølsorter kombinert med velsmakende snacks i det som kalles Premium Bar.

Pilsner Urquell var verdens første lyse lager, og ølets popularitet innebar også at det ofte ble kopiert av andre, under betegnelsen pils, pilsner eller pilsener.

Les mer om Pilsner Urquell HER, samt om Praha HER og Tsjekkia HER

Flere reisetips, nyheter og artikler om Tsjekkia finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Alabama Travel)

Vintog til Alabamas Toscana

(bildekilde: ticket)

En usikker verdenssituasjon styrer valg av reisemål

(Fotokilde: Amadeus)

Syv trender som vil løfte forretningsreisene i 2024

(fotokilde: BZ)

En guide til en bekymringsfri reise med baby

(Foto: Øystein Løwer Avinor)

Passasjertala vaks kraftig utanlands, men gjekk tilbake innanlands i mars