logo-white

Oppdag verden igjen i 2021

Emirates starter sitt globale salg og ønsker å inspirere til reiser for å se familie og venner igjen, eller til å utforske nye destinasjoner i det nye året.

My Emirates Pass - Emirates Airline
My Emirates Pass gir alle passasjerer eksklusive muligheter til å utforske Dubai og De forente arabiske emirater til rabatterte priser. (Foto: Emirates Airline)

Salget gjelder destinasjoner over hele verden. For eksempel kan en fly på Economy Class fra Norge til Dubai fra 3.999 NOK. Til Fjerne Østen starter prisene på 4.499 NOK, og ønsker man å reise til Afrika starter prisene på 4 .499 NOK. På Business Class starter prisene på 15.599 NOK til Fjerne Østen, og 14.999 NOK til Afrika.

Kampanjen gjelder for reiser mellom 4. januar 2021 og 15. juni 2021. Med flyselskapets fleksible booking-regler og ikke minst deres omfattende reiseforsikring som er inkludert i billetten kan Emirates sine kunder booke reiser med litt lavere skuldre. Billetten inkluderer også dekning av kostnader relatert til COVID-19-sykdom.

For mer informasjon, inkludert hvordan du booker og komplett liste over vilkår og betingelser, oppfordrer vi våre kunder til å ta kontakt med deres lokale reisebyrå eller besøke oss på www.emirates.com.

Utnytt Skywards Miles

Emirates Skywards, lojalitetsprogrammet til Emirates og flydubai, sikrer også at medlemmene får mest mulig ut av sine reiser med spesielle Cash+Miles-priser.

De som bestiller sine billetter fra og med 3. januar til og med 20. januar 2021, for reiser som gjennomføres mellom 3. januar og 15. juni 2021, nyter godt av Miles som konverteres med en gunstig rate. De som flyr Economy Class kan konvertere 2000 Skywards Miles til 20 USD, mens de som flyr Business eller First Class kan konvertere 2000 Skywards Miles til 40 USD.

Det er ikke noe lavere grense for hvor mange Miles man må bruke, og Skywards-medlemmer kan derfor betale for deler av sin billett med så lite som 1 Mile.

Utforsk Dubai med My Emirates Pass

Reiser man til Dubai mellom 1. januar og 30. september må man ta godt vare på Emirates boardingkort. Kortet fungerer som My Emirates Pass som gir alle passasjerer eksklusive muligheter til å utforske Dubai og De forente arabiske emirater til rabatterte priser.

Les også: My Emirates Pass is back to sweeten 2021 with offers across the UAE

My Emirates Pass vil gi rabatter på over 300 restauranter over hele landet, over 35 SPA på hoteller i verdensklasse og ikke minst på turistattraksjoner som Atlantis Aquaventure og At the Top Burj Khalifa. En fullstendig liste over alle tilgjengelige rabatter ved å fremvise Emirates boardingkort finnes her: emirates.com/myemiratespass. Gyldig, personlig identifikasjon må også kunne fremvises.

Fleksibilitet: Emirates booking-regler gir reisende fleksibilitet når de planlegger sin reise. Kunder som bestiller en Emirates-billett på eller før 30. juni 2021 kan benytte seg av generøse ombooking-regler og -valg hvis de må endre sine reiseplaner. Kunder kan endre reisedato eller utvide gyldigheten på billetten inntil to år. Mer informasjon her.   

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(pressebilde: visitmalta.com/related.dk)

Drømmebryllup på Malta

(pressebilde: visit flandern/related.dk)

Familieferie i Flandern

(Foto: Skara Sommarland)

40-årsfirande Skara Sommarland öppnar 25 maj

(Foto: Apollo Reiser)

Apollo lanserer reiser til Gambia

(Foto: Davy Byrnes/Dublin City)

Utforsk Dublin i fotsporene til Leopold Bloom under årets Bloomsday Festival