Norway’s best har opna dørene til Sognaporten i Aurland og introduserte med dette starten på eit heilt nytt matkonsept. Nå kan du kjøpa enkle rettar som salatar, sandwichar, kaker og iskrem som du kan ta med eller nyta i den nyoppussa kaféen ved Lærdalstunnelen.
– Vi er veldig glade for å kunne invitere vegfarande gjester tilbake til Sognaporten og presentera det nye konseptet vårt, seier Frode Skarpås, ansvarleg for mat og drikke i Norway’s best avdeling Flåm.
– Tanken bak drifta av Sognaporten er å skape ei meir variert og tilfredsstillande oppleving for reisande langs E16.
Dette tilbyr Sognaporten:
- Enkle og smakfulle rettar for å tilfredsstilla svoltne reisande
- Moglegheit til å ta med maten vidare eller nyta den i ei hyggeleg atmosfære hjå oss
- Lading av elbil og fylling av drivstoff
- Totalt 100 sitjeplassar i to store kaféareal innandørs
- Hyggeleg uteareal med bord og benkar
Utvidar mattilbodet til hausten
– Vi ser fram til å utvida konseptet gjennom hausten og introdusere varme måltid som inkluderer mellom anna pizza, lapskaus og pølser, fortel Skarpås som har lang erfaring innan mat og servering.
– I kjent stil frå våre andre mattilbod i området, vil vi også på Sognaporten basera oss på lokale og regionale råvarer.
Les meir om Sognaporten HER
Fleire relaterte nyheter og artikler finner du HER og HER