logo-white

Norwegian og leasingselskapene ble enige

Norwegian ble natt til mandag enige med leasingselskapene de leier fly av. Det betyr at skjebnen til selskapets redningsplan avgjøres av den ekstraordinære generalforsamlingen som startet klokken 08.30 mandag morgen.

Norwegian og leasingselskapene ble natt til mandag enige om flyselskapets redningsplan, som nå behandles av den ekstraordinære generalforsamlingen i NAS -Norwegian Air Shuttle. Det melder selskapet i en børsmelding mandag morgen.

Børsmeldingen kan du lese HER (ekstern lenke)

Søndag ble det oppnådd enighet med den siste av de fire långivergrupperingene og mandag formiddag skal aksjonærene ta stilling til redningsplanen. Det skjer under den ekstraordninære generalforsamlingen, som startet klokken 08.30 i selskapets hovedkvarter på Fornebu utenfor Oslo. Planen, som kan sikre Norwegian statlig garanterte kriselån på 2.7 milliarder kroner, må ha to tredels flertall for å bli vedtatt.

Les også: Norwegian et viktig steg nærmere redning

Flere relaterte saker finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Boskinac Pag Island - Restaurent - Michelinguiden - Kroatia

Nye MICHELIN-stjerner til Kroatia

(fotokilde: Norwegian Air Shuttle)

Overskudd, økt kapasitet og passasjervekst i andre kvartal

Air France-KLM og SAS kunngjorde i dag at de har signert codeshare- og interline-avtaler som gjelder for Air France, KLM og SAS. Disse avtalene inkluderer også gjensidige fordeler i lojalitetsprogrammene (Bildekilde: Air France KLM)

SAS har signert codeshare- og interline- avtaler med Air France-KLM

Viking Star er registrert i NIS - Norsk Internasjonalt Skipsregister . Det er første gang på mange år at et så stort cruiseskip seiler under norsk flagg (foto: ©otoerres)

Viking igjen kåret til verdens beste cruiseselskap

För vätgasdrivet flyg är det korta och medellånga resor som ligger närmast i sikte. Nya studier från Chalmers visar att nästan alla flygresor inom 1200 kilometers radie kan göras med vätgasdrivet flyg (Foto: Christina Sicoli | Unsplash)

Framstegen som ger vätgasflyget medvind