logo-white

Norse har startet direkteruten Oslo – Bangkok

Norse Atlantic Airways har startet direkteflyvingene mellom Oslo og Bangkok, Thailand. Norse er nå det eneste flyselskapet som tilbyr en direkterute mellom disse to pulserende og kulturelt rike destinasjonene.

Thailands ambassadør til Norge, Vimolbajra Ruksakiati, og Bjørn Tore Larsen – konsernsjef i Norse Atlantic Airways (Foto: Flynorse.com)

Den nylig etablerte ruten fra Oslo til Bangkok med Norse Atlantic Airways gir prisbevisste og sollystne reisende muligheten til å oppleve Thailands mange underverker, fra vakre strender og frodige jungler, til historiske skatter og livlig kultur.

– Denne dagen er en betydningsfull milepæl for Norse Atlantic Airways, så vel som for Norge og Thailand. Vi er stolte av å være den eneste aktøren som tilbyr denne direkteruten, og glade for å gjøre reisen mer tilgjengelig for folk i begge nasjoner. Vårt mål er å styrke båndene og fremme kulturell utveksling mellom disse to fantastiske destinasjonene, uttalte konsernsjef, Bjørn Tore Larsen, under markering på Oslo lufthavn Gardemoen.

Tilstede var også Thailands ambassadør til Norge, Vimolbajra Ruksakiati, og assisterende lufthavnsdirektør, Dorothy-Anne Billett.

– Dette er uten tvil en milepæl av betydning. Jeg ønsker å uttrykke min hjertelige takknemlighet til Norse Atlantic Airways for deres positive bidrag til å ytterligere styrke vårt bilaterale forhold. Denne historiske lanseringen er en viktig nøkkel for å fortsette å fremme turisme og bringe våre to nasjoner nærmere, uttalte ambassadøren.

Norse Atlantic Airways’ direkteflyvinger mellom Oslo og Bangkok vil opereres opptil tre ganger i uken, og tilbyr passasjerer en smidig og komfortabel reiseopplevelse til lave priser. 

Les også: Norse utvider til tre ukentlige avganger Oslo – Bangkok (juli 2023) – Norse starter direkterute Oslo – Bangkok (mai 2023)

Flere nyheter og artikler om Norse Atlantic Airways finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

(Foto: Qatar Airways)

Hamad International Airport kåret til “Verdens Beste Flyplass” under Skytrax World Airport Awards 2024

(Bilde/illustrasjon: apollo reiser)

Apollo lanserer nye reiser til «Destinasjon Ukjent»

Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport har 52 moderne og fleksible møterom (Foto: Radisson Hotel Group)

Erfaren hotelldirektør vender tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen

Røst lufthavn (Foto: Øystein Løwer/Avinor)

Daniel Østensen ny lufthavnsjef for Røst og Værøy