logo-white

Kim A. Øverland ny toppleder for Clarion Hotel i Norden

Kim A. Øverland er ansatt som ny Senior Vice President for hotellkjeden Clarion Hotel i Norden. Øverland har erfaring fra flere hotell i selskapet, men kommer nå fra nyutnevnt direktørstilling ved The Well.

Kim A. Øverland (Foto: Strawberry)

Bare dager etter at Kim A. Øverland ble introdusert som ny administrende direktør ved The Well, er det klart at han i stedet overtar posisjonen som Senior Vice President for Clarion Hotel i Norden.

– Det er selvfølgelig litt spesielt å si opp så tidlig etter at man har byttet jobb, men denne muligheten er unik og kommer kanskje bare én gang i livet. Jeg kjenner Clarion Hotel som et premium varemerke innen hotellmarkedet i Norden, og å få muligheten til å være med på den utrolig spennende veien som Strawberry har lagt ut på var umulig å si nei til, sier Kim A. Øverland.

Kjede med vekstplaner

Clarion Hotel består i dag av 33 hotell i Norge, Sverige, Finland og Danmark, med ytterligere fem nye hotell i pipeline. Kjeden har et fullservice konsept med restaurant, bar, velvære og spa, og hotellene ligger enten i sentrum av store byer eller ved hovedflyplasser.

– Clarion Hotel er den kjeden i Strawberry som leverer det lille ekstra. For å lede utviklingen av varemerket, gi våre medarbeidere de beste forutsetninger for å levere de beste gjesteopplevelsene, og sørge for at vi innfrir de ambisiøse målene vi har, kunne vi ikke funnet noen bedre enn Kim Øverland. Jeg er utrolig glad for at han takket ja til å lede Clarion Hotel, sier Katalin Paldeak, Chief Operating Officer for kjedehotellene i Strawberry.

Oppfylt drøm

Øverland startet karrieren på tidligere Quality Spa & Resort Holmsbu hvor han også fikk fagutdanning innen hotellfaget. Han gikk så videre til Norefjell Ski & Spa og Kragerø Resort. Etter dette har han vært hos Fredensborg og Canica, før han nå kommer fra et kort opphold ved The Well, hvor han også har sittet i styret.

– Jeg forlater et fantastisk hotell og spa med utrolig flotte folk jeg ønsker alt godt, før jeg egentlig har begynt. Timingen skulle gjerne vært annerledes, men en slik sjanse kan man ikke velge tidspunktet på. De ambisjonene som Strawberry har satt, er helt unike og de mest spennende i reiselivsbransjen i hele Nord-Europa. Å få sette mitt preg på den historien, er som en oppfylt drøm for meg som alltid har ønsket å være i denne bransjen, forteller Øverland.

Flere relaterte nyheter og artikler finner du HER og HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Fra mellomoppgjøret i 2023 (Foto: HK/LO)

Fare for streik i taxfree i Norge

Illustrasjonsbilde: Avinors elfly over Trondheim lufthavn, Værnes (Foto: Øystein Løwer / Avinor)

Norge skal etableres som internasjonal testarena for null- og lavutslippsluftfart

(Illustrasjonfoto OFV/Bo A. Bergan)

Norge vs. Europa: Laveste snitthastighet mellom storbyene

(Foto: Radisson Hotel Group)

Radisson Hotel Groups Responsible Business Report 2023

A frozen river at sunrise  in a wintry landscape  near Levi in Finnish Lapland  (Photo: Discover Airlines)

Discover Airlines winter flight schedule 2024/25: More flights to more destinations from Frankfurt and Munich