logo-white

Internasjonal bærekraftspris til Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Ikoniske Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo er tildelt den prestisjetunge International Sustainable Award (for Leading Green Initiatives). Den anerkjente prisen gjenspeiler hotellets engasjement og kontinuerlige fokus på bærekraft og anerkjenner hotellet som en ansvarlig virksomhet som støtter våre mennesker, lokalsamfunnet og planeten.

Sonja Henie salen har 16 ikoniske lysekroner i krystall (Foto: Rickard L. Eriksson)

Prisen tildeles hotellet grunnet deres fokus på forretningsetikk, bærekraft i forsyningskjeden, reduksjon av karbonavtrykket og ansettelsesprogrammer som bidrar til å bygge en bedre fremtid, alt i tråd med Radisson Hotel Group sitt program for ansvarlig virksomhet.

– Å motta International Sustainable Award er en stor ære for hotellet, selskapet og våre medarbeidere. Det er et bevis på vårt kontinuerlige engasjement for bærekraft. Vi er forpliktet til å fortsette den stolte, lange tradisjonen med å redusere vårt miljømessige fotavtrykk og fremme en bærekraftig og ansvarlig virksomhet, sier Tarje Hellebust, administrerende direktør hos Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo.

Tarje Hellebust - hotelldirektør - Radisson Blu Plaza Hotel - Oslo
Tarje Hellebust i en av de øverste etasjene på Norges høyeste hotell (Foto: Rickard L. Eriksson)

Hotellet har en lang tradisjon når det gjelder bærekraft og samfunnsansvar. Det var blant annet det første hotellet i Norge med miljøsertifisering (Swan Eco Label), tildelt av daværende miljøvernminister Børge Brende tilbake i 2002. Svanemerket har siden blitt erstattet av den nåværende Green Key-sertifiseringen. Radisson Blu Plaza Hotel tilbyr også 100% karbonnøytrale møter og har nylig installert 120 EV-ladepunkter i hotellets garasje.

Med 678 nyrenoverte rom og suiter, og fantastisk utsikt over hele Oslo, er hotellet en unik destinasjon i seg selv. De helt nye restaurantlokalene, inkludert The Top Restaurant og The Top Terrace, den høyeste utendørsterrassen i Skandinavia, kan gjestene glede seg over luftige og smakrike opplevelser høyt over hovedstaden. Restauranten tilbyr nordisk mat med lokale råvarer fra de norske gårder, fjorder, skoger og fjell.

I hotellets travle første etasje ligger en populær, nyrenovert sportsbar. Chicago Pizza & Brew har en herlig og kul atmosfære, hvor det serveres pizza og lokale bryggerier. I hjertet av lobbyen ligger lobbybaren, som pulserer av liv.

Et av møterommene til Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo (Foto: Radisson Hotel Group)

Hotellet tilbyr også 30 ulike møte- og arrangementsfasiliteter, inkludert Sonja Henie Ballroom, som er en av de største konferanse- og bankettlokalene i Norge. Salen har plass til opptil 1200 personer. Eksklusive Plaza Panorama ligger i 33. etasje og byr på seks møte- og arrangementsrom med vidstrakt utsikt over Oslo og Oslofjorden.

Les mer om prisen HER

Flere nyheter og artikler om Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo finner du HER

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Vidsynexpressen i Hafjell (Foto: Martin Vinje / Alpinco)

Vidsynexpressen i Hafjell offisielt åpnet

(foto: celebrity cruises/related.dk)

Celebrity Xcel kommer i 2025

Spåtind Fjellhotell gjenåpnes til hundeløpet MUSH Synnfjell 2024 (Fotokilder: Spåtind Fjellhotel/CIC Hospitality)

Spåtind Fjellhotell åpner til MUSH 5. januar

Widerøes Q400NG på Stavanger lufthavn Sola (arkivfoto: ©otoerres)

LO: Norsk luftfart trenger norske eiere

(Foto: Montana Office of Tourism)

Med tog gjennom amerikanske fjellstater