logo-white

Her er det fortsatt ledig i påsken!

Norge er påskefavoritten og de fleste som skal på påskeferie har leid hytte på fjellet. Turen går til blant annet Trysil, Hemsedal og Hafjell og to uker før påsken finnes det fortsatt mange ledige hytter i disse og andre populære hytteområder!

Hyttepåske på fjellet er fortsatt det mest populære og de ettertraktede hytteområdene har fremdeles mange ledige hytter i påskeferien (Fotokilde: Finn.no)

Hytteferie i Norge

Snøværet har nektet å gi seg i store deler av landet og alt ligger til rette for en skikkelig hytte- og skipåske. Hvis du ønsker å leie hytte er det flest valgmuligheter i første halvdel av påsken, både i Trysil og i Hafjell/Øyer-området er det godt over 100 hytter som fortsatt står ledige. De andre skidestinasjonene Hemsedal, Sjusjøen og Rauland har også mange hytter som står klare til å bli leid ut til påsketurister.

– Det er fortsatt mulig å booke hytter i påskeferien, selv om det er er noe færre ledige hytter på selve påskedagene. I de store hytteområdene Trysil, Sjusjøen og Hafjell/Øyer er tilbudet størst, og her alt ligger til rette for en påske med ski og andre aktiviteter, forteller FINNs kommersielle direktør og reiseekspert Terje Berge.

Her er det størst utvalg av ledige hytter i Norge i påsken:

Påskeferie i utlandet

På en god nummer to for feriedestinasjoner denne påsken, ligger nordmenns favoritt Spania. Spesielt i den sørlige delen av landet, er det feriehus og ferieleiligheter som fortsatt står ledige i påsken og venter på besøk av solhungrige turister. 

– For de som er lei av snø og kuldegrader, er det nå rundt 3000 fine hus og leiligheter flere steder i Spania. Frankrike er også en fantastisk påskedestinasjon med over 4000 ledige feriehus og temperaturen er over 20 grader på den tiden av året sør i Europa, forteller Berge.

Terje Berge, kommersiell direktør og reiseekspert for FINN reise, forteller at det fortsatt er gode muligheter for å booke en reise for påskeferien. Både Norge og andre destinasjoner i Europa har fortsatt ledige hytter og feriehus (Fotokilde: Finn.no)

Se utvalget for ledige feriehus og leiligheter i Spania HER

Se utvalget for ledige feriehus og leiligheter i Frankrike HER  

Når det gjelder andre destinasjoner som er populære i påsken, er London en klar favoritt ifølge det vi ser av flybookinger og hotellbookinger. De fleste som ikke bestiller hytte eller feriehus, ønsker å oppleve den britiske hovedstaden. København er også en klassiker for norske turister og vi ser på hotellbookinger at mange ønsker seg en dansk påske i år.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Kategorier

Stikkord

Relaterte Innlegg

Kommentarer

Ent innlegg

Klar for første seilas til København, via Amsterdam (Fotokilde: MSC Cruises)

MSC Cruises og Chantiers de l’Atlantique: Det mest energieffektive cruiseskipedesignet noensinne

Norsk Tindesenter brukes mye av lokalbefolkningen. Når blir senteret også besøkssenter for Reinheimen nasjonalpark (Foto: Matti Bernitz)

Reinheimens nye besøkssenter til Åndalsnes

MS Trollfjord har vært et kjent syn langs kysten i mange år. Nå har skipet startet den nye ruta Svalbardekspressen mellom Bergen og Longyearbyen på Svalbard (Foto: Hurtigruten Norge)

Hurtigruten Norge har ansatt 200 nye sjøfolk til Svalbardekspressen

(Photo: Magnus Wathne)

Welcome to Haa-Land – the home turf of Erling Braut Haaland

(kilde: widerøes flyveselskap)

Widerøe: Taktskiftet fra april og mai fortsetter inn i juni